Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trápi váš slabá výdrž v posteli? Máme riešenie

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Merlix.sk)

Už ste to asi zažili. Nechce sa vám, nemáte chuť, nejde to, vydržíte krátko a nedokážete ju dostatočne uspokojiť.

Problémy s erekciou a výdržou v posteli, ktoré trápia väčšinu mužov v pokročilom, ale niekedy sa dostavia aj u mladších ročníkov. Či už len občas alebo pravidelne. Na všetko však existuje riešenie.

Sex je zdravý. A treba si ho užívať v každom veku. Nielen pred tridsiatkou. Dnes pravidelne sexujú bežne aj niektorí šesťdesiatnici. Vekom mužom ubúda testosterón. Dostavujú sa mierne problémy s prostatou, stráca sa chuť do sexu a samozrejme aj výdrž. Hormóny už nepracujú tak ako zamlada a u partnerky tomu taktiež nie je inak. Dosť ale bolo pesimizmu. Skúsme si teraz povedať čo robiť, aby sa to všetko zlepšilo a aby ste si znovu užívali pravidelne ako sa patrí.

Čo pomôže vášmu intímnemu životu

Určite odporúčame viac sa hýbať, pravidelne športovať, alebo si dopriať aspoň občasné prechádzky na čerstvom vzduchu. Pravidelný pohyb zvýši vo vašom tele hladinu testosterónu, ktorý napomáha lepšej erekcii a chuti na sex.

Trápi váš slabá výdrž
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Merlix.sk)

Pre správne fungovanie erekcie je dôležitý aj dobrý stav vášho obehového systému. Je vaše srdce v poriadku? Skúste jesť viac paradajok, rýb, či všeobecne viac zeleniny. Vyhýbajte sa alkoholu, mastným, vyprážaným a nezdravým jedlám. Časom sa určite začnete cítiť lepšie a budete vládať viac.

Obmedzte stres na minimum. Pri strese sa vylučuje hormón kortizol. Ten znižuje tvorbu testosterónu a negatívne vplýva aj na samotnú erekciu a sexuálne zdravie. Skúste viac relaxovať a neberte veci až tak vážne.

Pomôžte si vhodným výživovým doplnkom na zlepšenie a posilnenie erekcie. Vedeli ste, že na trhu sú aj voľnopredajné prípravky, ktoré nie sú viazané na lekársky predpis? Nemusíte teda chodiť k lekárovi a zažívať hanbu. A taktiež sa nemusíte hanbiť ani pri výbere lieku na predpis v lekárni pred mladou predavačkou. Problémy s erekciou ešte neznamenajú, že potrebujete nejaké silné lieky s rôznymi nežiaducimi účinkami.

Zázračná tabletka ako vaša tajná zbraň

Odporúčame vyskúšať novinku, ktorá na náš trh prišla len nedávno z USA a ktorá úspešne pomáha už tisíckam slovenských mužov s ich problémami v spálni. Ide o tabletky na erekciu značky MerliX. Možno ste už počuli o pozitívnych ohlasoch na tento prípravok. Tabletky pomôžu zlepšiť a posilniť vašu erekciu, predĺžiť sexuálny styk, oddialiť ejakuláciu, zvýšiť chuť na sex, zintenzívniť orgazmus, ale hlavne vám pomôžu znovu a častejšie prežívať v spálni to, čo možno dávno pred mnohými rokmi.

Trápi váš slabá výdrž
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Merlix.sk)

V zložení tabletiek MerliX nájdete vysoké koncentrácie prírodných látok ako extrakt z Kotvičníka zemného známeho aj ako TribulusTerrestris. O tejto rastlinke je už dlhšie známe, že stimuluje tvorbu testosterónu. Ďalej je to Maca. Tá zníži prežívaný stres a zvýši psychickú aj fyzickú odolnosť organizmu. Nechýba ani svojimi účinkami už dobreznámy kórejský ženšen či SawPalmetto, ktoré na zlepšenie erekcie a problémy s prostatou používali už Indiáni. Okrem prírodných látok obsahuje MerliX aj potrebné aminokyseliny. Efekt vás určite poteší.

Stačí jedna tabletka pred...

Je to teda jednoduché. Jedna tabletka tohto registrovaného a certifikovaného výživového doplnku pred romancou s priateľkou či manželkou a vaša výdrž a erekcia bude zase raz ako za starých čias. Nemusíte sa obávať žiadnych vedľajších účinkov. MerliX je produkt, ktorý schválil aj Úrad verejného zdravotníctva SR a má urobené všetky potrebné certifikácie a atestácie. Výživový doplnok MerliX objednáte pohodlne v e-shope www.merlix.sk, pričom domov vám ho môže doniesť kuriér alebo poštárka už hneď na druhý deň. 

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu