Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najvtipnejšie prevolebné VIDEO: Humorista naložil Borisovi Kollárovi, to je blázon, vrátil úder

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Na internete sa objavilo video paródie na známeho milionára a multiotecka Borisa Kollára. Klip koluje po sociálnych sieťach a ľudia sa smejú z výrokov, ktoré napodobňujú rečnícky štýl podnikateľa. Vtipálek dokonca prezradil dôvod, prečo sa rozhodol Kollár vstúpiť do politiky.

Na YouTube sa objavilo video parodujúce vstup známeho podnikateľa a multiotecka Borisa Kollára do politiky. Kollár iba nedávno oznámil vytvorenie novej politickej strany s názvom Sme rodina - Boris Kollár. S ňou chce preraziť v marcových parlamentných voľbách. A práve preto si ho zobral na mušku komik Mariňák, ktorý zošmienil jeho videá, ktorými sa nádejný politik preslávil na svojej Facebookovej stránke.

"Nezabúdajte, že to ľudia ma dotlačili do parlamentu. Mne došiel v centre mesta benzín, vystúpili štyria ľudia a dotlačili ma priamo pred ten parlament a povedali: Boris, ty to dáš," prezrádza muž dôvod vstupu do politiky.

Vyholené kúty a sako a la Boris Kollár
Zobraziť galériu (3)
Vyholené kúty a sako a la Boris Kollár  (Zdroj: YouTube)

A srandista pokračoval ďalej. "Magduška mi povie: Boris, boli sme kamaráti, ale pre mňa si fašista. A to mi povie žena, čo má hlavu vybúchanú ako automaty v Rimavskej Sobote," vraví na videu.

Troj a pol minútový klip s názvom Boris Dollár si pozrelo za dva dni takmer 40 tisíc ľudí. Mnohé komentáre dávali jasne najavo, čo si ľudia o videu myslia o parodovaných výrokoch a témach, ku ktorým sa sám Kollár vyjadruje.

UPOZORNENIE: Video obsahuje vulgarizmus

Kollára dorazili kúty

Šéf strany Sme rodina - Boris Kollár sa na videu zabával. "Je to prvý Slovák, ktorý si všimol ako som sa dostal do parlamentu. Preto odkazujem všetkým politikom, aby im došiel v centre benzín a môže sa stať, že ich ľudia dotlačia do parlamentu," zareagoval pre Topky so smiechom podnikateľ s tým, že Mariňák je blázon.

Na paródii, ktorú sám zdieľal na Facebooku, ho dorazili najmä Mariňákove vyholené kúty. "Ja som si to dal na Facebook. Dokonca si ten blázon mašinkou vystrihal kúty. Normálne si vyholil tie kúty. Treba si vedieť spraviť srandu aj zo seba," uzavrel Kollár.

Viac o téme: VideoParódiaBoris KollárVoľby 2016
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu