Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najbeštiálnejší masaker Islamského štátu na VIDEU: Masová poprava 200 nevinných detí!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: archív)

DAMASCUS - Boli to nevinné detské duše, ktoré nemali ani poňatia o vojne. Napriek tomu ich beštiálnym spôsobom obrali o to najcennejšie. Na verejnosť sa dostali doteraz zábery z najdesivejšej popravy bojovníkov IS. Je na nich vidieť aj to, ako teroristi postrieľali vyše dvesto bezbranných detí.

Približne polminútové video sa dostalo von vďaka aktivistom z Jemenu, ktorí proti Islamskému štátu bojujú. Zábery zverejnili na svojich stránkach. Sú ale tak odporné a brutálne, že ich nie je možné v neupravenej verzii ukázať. Museli sme tiež vypnúť zvuk.

Na začiatku videa približne 200 sýrskych detí leží bok po boku tvárou k zemi. Za nimi kráča skupinka minimálne dvanástich ozbrojencov. Zrazu začnú do detí páliť zo samopalov. Desivú scénu aspoň čiastočne zahalí prach, ktorý sa okamžite zdvihne.

Najbeštiálnejší masaker Islamského štátu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: archív)

Nie je jasné, kde presne strašné video vzniklo, ani prečo islamisti deti postrieľali. Nie je to ale zďaleka prvý prípad, keď teroristi z ISIS popravovali deti. Zmasakrovali napríklad aj 1 700 irackých kadetov, ako upozornil denník Daily Mail.

isis

 Propaganda Islamského štátu sa neštíti pred ničím. Svet čoraz viac a viac šokujú brutálnymi zábermi popráv. Po rezaní hláv západným rukojemníkov prišlo kameňovanie, zhadzovanie z výškových budov, upaľovanie, zabíjanie protitankovými strelami alebo utopenie v klietkach.

Podľa britského odborníka Charlieho Wintera je video rafinovaným dielom propagandy Islamského štátu a zobrazuje niečo úplne iné, ako násilnú smrť 200 nevinných detí.

Najbeštiálnejší masaker Islamského štátu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: archív)

Viac o téme: VideoIS
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu