Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tajný dokument o pakte zrady: Británia a Francúzsko zapredali Ukrajinu a strednú Európu!

Británia a Francúzsko zapredali Ukrajinu Zobraziť galériu (2)
Británia a Francúzsko zapredali Ukrajinu (Zdroj: Foto: AT)

LONDÝN - Fotografovi sa v utorok podarilo nafotiť dokument, ktorý držal jeden z úradníkov Davida Camerona. Jeho podstata bola jasná - Spojené kráľovstvo nemá v úmysle zaviesť sankcie proti Rusku! Francúzsko už oficiálne vyhlásilo, že s nimi tiež nesúhlasí, pretože podpísalo zmluvu s Ruskom o dodávkach veľkých obojživelných útočných lodí Mistral. Zmluva je v hodnote miliárd dolárov. David Cameron varoval Vladimira Putina, že eskalácia konfliktu s Ukrajinou bude mať vážne následky, ktorými bude jeho krajina reagovať proti Rusku. No pravdou je, že Spojené kráľovstvo nemá v úmysle ísť proti Putinovi.

Jedno hovorí, druhé robí. David Cameron varoval Vladimira Putina, že eskalácia konfliktu s Ukrajinou bude mať vážne dôsledky a jeho krajina pôjde proti Rusku. Ale pravdou je, že Spojené kráľovstvo nemá v úmysle ísť proti Putinovi.

Tajný dokument o pakte
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Steve Back)

Dôkazom je dokument, ktorý sa podarilo vyfotiť. Držal ho v rukách jeden z poradcov premiéra Davida Camerona na Národnej bezpečnostnej rade.  Píše sa v ňom, že Spojené kráľovstvo by nemalo podporovať obchodné sankcie a uzavretie londýnskeho finančného centra pre Rusov. Z dokumentu vyplýva, že Spojené kráľovstvo nemá v úmysle podporovať vojenské prípravy NATO v prípade rozšírenia konfliktu, uvádza fakt.pl.

Zaujímavé je, že minister zahraničia William Hague navštívil Ukrajinu a občanom vyjadril svoju podporu. 

Bohužiaľ, dokument poradcu britského premiéra jasne ukazuje, že pravda je iná. História si pamätá okamih ako Briti najprv vyjadril silnú podporu, potom od nej upustili.

Francúzsko nekladie obmedzenia na dodávky zbraní do Ruska, pretože podpísalo s Ruskom zmluvu na dodávku veľkých pristávajúcich lodí Mistral. Zmluva je v hodnote miliardy dolárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu