Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Majo nakrútil neskutočnú krásu: VIDEO, ktoré tvoril polroka, vás jednoznačne očarí

Kvety rozkvitli do krásy
Kvety rozkvitli do krásy (Zdroj: vimeo.com/Majo Chudý)

VINOHRADY NAD VÁHOM - Celých šesť mesiacov trvalo mladému Slovákovi nakrútiť video, ktoré si teraz môžete pozrieť aj vy. Bola na to potrebná obria dávka trpezlivosti aj filmárskej šikovnosti, no výsledok stojí naozaj za to.

Vaše tipy

Vonku bolo škaredo, tak sa Majo rozhodol, že nakrúti video. Tento spontánny nápad sa nakoniec realizoval až polroka. Tridsaťjedenročný mladík vo veľmi provizórnych podmienkach a s rozpočtom len 120 eur nakrútil dej časozberného videa odohrávajúci sa v záhrade. Celkovo nasnímal 24 tisíc fotiek, v necelých troch minútach je zobrazených až 447 hodín reálneho času.

Slováci, načo cestovať do zahraničia: Geniálne VIDEO vám otvorí oči aj ústa

A o čo teda ide? O kvety, ktoré rozkvitli na ploche menšej ako jeden meter štvorcový. Najdlhšie kvitla orchidea - 65 hodín, naopak najkratšie to trvalo púpave, tá to mala za sebou už po deviatich hodinách. Z ďalších kvetov sa vo videu objavili kosatec, narcis, marhuľa, broskyňa, čerešňa, tulipán, ľalia, amarylis či gladiola.

Majo, ktorý pochádza z obce Vinohrady nad Váhom pri Galante, sa časozbernému fotografovaniu prírody a krajiny venuje zhruba dva roky. A treba povedať, že je v tom naozaj dobrý.

Flowers blooming from Majo Chudý on Vimeo.

Viac o téme: Časozberné video
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu