Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Táňa Keleová - Vasilková: Rozbité šťastie

T. Keleová - Vasilková: Rozbité šťastie
T. Keleová - Vasilková: Rozbité šťastie

Takmer idylický život manželskej dvojice náhle postihne kríza, keď sa jeden z partnerov dostane do väzenia pre daňový podvod. Manželka zostáva na výchovu detí sama a je nútená popasovať sa s novými životnými okolnosťami... Autorka v románe rozoberá aj rozporuplný a komplikovaný vzťah hlavnej hrdinky k nevlastnému sedemnásťročnému synovi, ktorý sa jej čoraz viac vzďaľuje.

„Román Rozbité šťastie sa mi písal krásne ľahko a s radosťou, napriek tomu, že som sa pohybovala v celkom nových vodách – alebo práve vďaka tomu. Pevne verím, že sa mi podarilo zvládnuť „väzenskú tematiku“ v románe. Práve tento rozmer bol pre mňa celkom nové teritórium a vedela som, že to bez pomoci nezvládnem. Niektoré pasáže knihy som preto konzultovala s odborníkmi na väzenskú problematiku,“ prezradila najúspešnejšia slovenská spisovateľka o svojom novom románe Rozbité šťastie.

Táňa Keleová -Vasilková (1964) doteraz vydala v Ikare sedemnásť kníh. Celkový predaný náklad jej románov dosiahol rekordných takmer 654 tisíc výtlačkov, čím sa zaradila na najvyššiu priečku ako absolútne najúspešnejší domáci autor vydavateľstva. Táňa Keleová – Vasilková je niekoľkonásobnou držiteľkou ocenení Zlatá a Platinová kniha.

www.ikar.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu