Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Knihu pokrstili meditáciou smiechu

Posolstvo Zobraziť galériu (4)
Posolstvo (Zdroj: Ikar)

Zmysel života našla v Indii, v meste Rišikéš na severe Indie pod Himalájami. Cez mesto tečie posvätná rieka Ganga a práve tá dala názov jej knihe: Posolstvo rieky, čiže posvätnej rieky Ganga. Mystický príbeh Alany dev Priya včera pokrstil v bratislavskom kníhkupectve indický učiteľ jogy a meditácie Sanjiv Kashyap a moderátor Dado Nagy.

Knihu Posolstvo rieky pokrstil Majster najskôr špeciálnym spevom a spolu s autorkou a moderátorom si pripili liečivým ajurvédskym čajom z tulsy, posvätnej bazalky. Má výnimočné účinky na telo i dušu. Obsahuje antioxidanty, povzbudzuje organizmus, naštartuje metabolizmus tukov a dokáže navodiť fyzickú pohodu.

A tá rozhodne nechýbala v závere vydareného krstu. Majster ho totiž ukončil meditáciou smiechu. Desiatky prítomných vyzval, aby sa minútu smiali, čím sa v nich uvoľní nahromadený stres a telo sa zbaví napätia. Chvíľami si niektorí pripadali ako blázniJ, smiať sa len tak bez príčiny, no postupne zistili, že sa cítia príjemne, oddýchnuto a uvoľnene. „Ešte nikdy som sa na krste takto nenasmial,“ poznamenal s úsmevom moderátor Dado Nagy.

Alana je Slovenka, no v Indii prijala od Majstra spirituálne meno dev Priya, ktoré v preklade znamená Bohmi milovaná. Spirituálne meno nesie isté vibrácie a má Majstrovho žiaka priviesť na vopred určené duchovné miesto.  Vibrácia mena Alane teraz pomáha v jej poslaní. Odovzdávať poznatky a liečiť ľudí.

Pozrite si VIDEO z krstu novinky Posolstvo rieky

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu