Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Krutý omyl: Telo pilota lietadla smrti pochovali do nesprávneho hrobu!

Pilota kvôli pochybeniu pracovníkov márnice pochovávali dvakrát
Pilota kvôli pochybeniu pracovníkov márnice pochovávali dvakrát

MOSKVA - Najbližší pozostalí a blízki priatelia pilotov, ktorí pred dvoma týždňami havarovali s lietadlom prevážajúcom hokejový tím Lokomotiv Jaroslavľ, sa stali svedkami krutého omylu. Jedného z nich totiž pochovali do nesprávneho hrobu!

Podľa ruského portálu lifenews.ru došlo pri identifikácii obetí leteckého nešťastia k fatálnej chybe - telá kapitána Andreja Solomenceva a druhého pilota Igora Ževelova zamenili v márnici.

Omyl si uvedomila práve kopilotova manželka, ktorá pri identifikácii tela s hrôzou zistila, že Igor je už pochovaný. Posledná rozlúčka so Ževelovom sa konala 11. septembra v meste Reutov, krátko nato mali pochovať aj jeho kolegu. Ukázalo sa však, že hrob určený pre neho je už obsadený.

Telo preto museli exhumovať a 17. septembra druhýkrát pochovať. Jeho žena sa z toho doteraz nevie spamätať a nechápe, ako sa také niečo vôbec mohlo stať. So Solomencevom sa najbližší naposledy rozlúčili o deň neskôr.

Obaja piloti zahynuli 7. septembra pri páde lietadla Jak-42 neďaleko ruského mesta Jaroslavľ. Tragédia si vyžiadala 44 obetí vrátane slovenskej hokejovej legendy Pavla Demitru.

Pilotov pochovávali dvakrát

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu