Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nezvestnú Simonku z Hlohovca hľadajú už tretí deň

Simonka Švecová
Simonka Švecová (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Tretí deň policajti pátrajú po nezvestnej Simonke (3) z Hlohovca, ktorá sa stratila v pondelok večer.

Kým v utorok sa zamerali na okolie mesta a polia, dnes prehľadávajú vodné plochy v okolí mesta za pomoci špeciálnej techniky. Policajti dúfajú, že dievčatko ešte žije, preverujú však aj ďalšie možnosti.

"Pátranie pokračuje, dnes je zamerané na prehľadávanie vodných plôch," uviedol Homola. Podľa neho už v utorok prehľadali studňu na pozemku rodiny strateného dievčatka, avšak bez výsledku.

Svetlovlasé modrooké dievčatko sa v pondelok večer nevrátilo domov, susedia ho vraj videli bez dozoru. Hľadať ho potom začalo 150 policajtov a ďalších 50 záchranárov a mestských policajtov. V utorok prečesali všetky lokality, kam by sa podľa ich odhadov mohlo trojročné dieťa dostať. Hasiči na člnoch prehľadávali aj okolité jazerá. Do akcie nasadili vrtuľník s termovíziou, výzvy o pomoc vysielal miestny rozhlas. Pátranie pokračovalo aj v noci.

"My stále dúfame, že ju nájdeme živú," poznamenal Homola. Priznal však, že polícia vyšetruje aj ďalšie možnosti. Dieťa mohol napríklad niekto uniesť či usmrtiť. Viaceré médiá uviedli, že dievčatko pochádzalo zo zlých sociálnych pomerov, preto údajne mohlo ujsť aj pred bitkou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu