Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mičkovicová šokuje Jojku: Sekla s Panelákom!

Henrieta Mičkovicová v Paneláku Zobraziť galériu (9)
Henrieta Mičkovicová v Paneláku

BRATISLAVA – To je ale prekvapenie! Jedna z hviezd jojkárskeho Paneláku sa rozhodla skončiť s účinkovaním v tomto dennom seriáli. Henrietu Mičkovicovú (41), ktorá stvárňuje postavu Zuzany Bajzovej, už na pľaci neuvidíme.

Prekvapivú informáciu potvrdila topkám aj samotná herečka. „Áno, končím,“ priznala Henrieta Mickovičová, ktorá sa na tvorbe seriálu pre televíziu Joj podieľala od jeho úplného začiatku. Od marca 2008 má na konte štyri „panelákové“ sezóny. Táto aktuálna je však tou poslednou.

Podľa nášho zdroja z televízie Joj je hlavným dôvodom to, že sa chce herečka venovať svojím deťom. „Je to najmä kvôli rodine,“ potvrdil informácie topiek scenárista seriálu Andy Kraus.

Ako ďalej dodal, nešlo o náhle rozhodnutie. „S hercami sme v neustálej komunikácii. O Henrietiných zámeroch sme vedeli. Jej účinkovanie bude plynule a nenásilne ukončené štvrtou sériou. Nie však z jednej časti do druhej. Párkrát sa objaví aj v tej piatej,“ povedal Kraus, ktorý nechcel prezradiť, ako seriálová postava Zuzany Bajzovej z Paneláku odíde. „Nemôžem to povedať. Divákov však ubezpečujem, že nezomrie. Nechávame si otvorené dvierka pre prípad, že by sa chcela v budúcnosti vrátiť,“ uzavrel tvorca seriálu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu