Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šialené jazdy Huga Hryca a kamaráta Jakuba Karasa pred smrťou!

Hugo Hryc počas jednej zo šialených jázd. Zobraziť galériu (25)
Hugo Hryc počas jednej zo šialených jázd.

BRATISLAVA – Dupanie na plyn, porušovanie predpisov a jašenie sa v aute! Takto vyvádzali na cestách dvaja mladí ľudia: syn herca Andyho Hryca Hugo († 22) a jeho kamarát Jakub Karas (†22). To sa im stalo osudným. V nedeľu ráno obaja tragicky zahynuli pri dopravnej nehode.

Mladí a bezstarostní chalani, plní života, ktorí vystrájali na cestách a hazardovali so svojím životom, mysliac si, že im sa nič stať nemôže. Bol to však omyl. Osud to zariadil inak.

Topky.sk objavili na istej internetovej stránke v profile Hrycovho syna Huga videá, na ktorých so svojím kamarátom predvádzajú šialene rýchle jazdy. Skúšali, „čo auto dá“. Vo vysokej rýchlosti predbiehali pred sebou idúce autá a robili takzvané „myšičky“. Porušovali predpisy, jazdili v protismere a všetko si to nakrúcali na video. „Bacha, je tam veľa prachu,“ upozorňuje pri jednej nebezpečnej jazde Hugo šoférujúceho kamaráta a pokračuje: „S „céčkom“ ma tu šmýkalo ako sviňa!“

Pod jedným z takýchto videí, pri ktorom mladší brat producentky Wandy Hrycovej vymýšľal v aute, napísali jeho rodinní príslušníci komentár. Pri ňom vtedy ani nemohli tušiť, akú predtuchu ich slová v sebe skrývajú. „Hugo, ja ťa zabijem!:)“, napísala Wanda, reakciu pod video, na ktorom sa snažil jej brat nastúpiť do auta cez okno. „No naozaj, zabiť ťa je málo!“ znela reakcia jeho otca Andyho Hryca.

Hoci boli niektoré videá staršie ako rok, chlapci zrejme šťastie pokúšať neprestali. Napriek všetkému by si človek myslel, že vekom budú mladí muži o niečo múdrejší. A špeciálne v tomto prípade, keďže nedávno Huga zasiahla smrteľná choroba - rakovina semenníkov, s ktorou sa rozhodol bojovať. Dokonca bol na dobrej ceste nad ňou zvíťaziť.

Čo sa v osudný deň stalo?

Bolo zrejme len otázkou času, kedy sa stane takáto tragická nehoda, aká sa odohrala v nedeľu ráno neďaleko Záhorskej Bystrice, pri ktorej vyhasli dva mladé životy. V nedeľu okolo štvrtej hodiny ráno našli smrť v troskách červenej Hondy Accord s českými ŠPZ. Tú údajne riadil Hugov kamarát Jakub Karas, ktorý podľahol zraneniam v nemocnici na Kramároch. Pri pohľade na trosky zdemolovaného auta, ktoré roztrhlo na polovicu, je zrejmé, že vodič išiel veľmi vysokou rýchlosťou. Dokonca tam nebola žiadna brzdná dráha. To či chalani vymýšľali, dostali mikrospánok alebo šmyk, ukážu až výsledky vyšetrovania.

 

Hugo Hryc pokúša štastie s kamarátmi vo Ferrari.









Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu