Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krutý odchod z Talentu: Martinke nepomohli modlitby... Namiesto radosti plač do vyčerpania!

Martinka Bobáňová sa po vyhlásení výsledkov rozplakala. Zobraziť galériu (13)
Martinka Bobáňová sa po vyhlásení výsledkov rozplakala. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Zabudli na ňu! Ako jediná nedostala priestor na poďakovanie a dôstojný odchod zo súťaže! Päťročná speváčka hrajúca na heligónke - Martinka Bobáňová, na nedeľňajší večer tak skoro nezabudne. Namiesto radosti totiž zažila asi najväčšie sklamanie v živote.

Malé slniečko Martinka Bobánová skončila vo finále šou Slovensko má talent na druhom mieste. Stala sa tak najlepším a najtalentovanejším jednotlivcom. Podľa nášho zdroja zo zákulisia šou dokonca dlho viedla aj v diváckom esemeskovom hlasovaní.

Nakoniec ju však predbehla tanečná skupina Old School Brothers. Martinka tak prišla nielen o hlavnú výhru tri milióny slovenských korún (99 581,74 eur), ale aj o nádej na kúpu vysnívaného domčeka pre bábiky. A nielen o to.

Po vyhlásení víťaza totiž nastal na pódiu taký zmätok, že štrbavé dievčatko ani nedostalo možnosť poďakovať sa za účinkovanie v šou. Dokonca ani samotní moderátori nepozdvihli jej zisk úctyhodného 2. miesta. Ostala teda uplakaná, nepovšimnutá a pritúlená v náručí svojho otca, zatiaľ čo sa Old School Brothers radovali z víťazstva. „Mne jej bolo tak ľúto,“ skonštatoval po dlhšom čase Maroš Kramár, keď už dievčatko utešovali najbližší v zákulisí. Ani si poriadne nevšimol, že už Martinka nie je na javisku.

Neskorší potlesk, ktorý jej bol venovaný od publika, si už kvôli vrúcnemu plaču nestihla vychutnať. A spôsob, akým odišla zo šou, si všimli aj naši čitatelia. „Bolo to voči nej absolútne netaktné. Bolo maximálne trápne, ako sa k tomu dieťaťu zachovali moderátori a porota po vyhlásení výsledku. Veď bola druhá! To je obrovský úspech a ľudia to tak chceli. Aspoň jedným slovíčkom jej preto mohli zablahoželať. A nie ju chudiatko plačúce odignorovať. Bolo mi jej strašne ľúto,“ vyjadril svoj názor jeden z našich čitateľov. 

Topky.sk sa s malou Martinkou bezprostredne po vypadnutí porozprávali. Hoci už neplakala, smútok sa z jej očiek ešte stále nevytratil. „Teraz už nie som taká smutná, ale predtým som bola. Už mi je to jedno,“ povedala malá školáčka, ktorá priznala, že sa najviac teší na domček pre bábiky, ktorý jej sľúbili rodičia. 

Ako sme sa od malej folkloristky ďalej dozvedeli, okrem dievčenskej hračky sa túži naučiť točiť na hlave. Presne tak, ako to predviedli víťazi šou Old School Brothers. Tí jej následne prisľúbili, že ju do týchto „tajov“ zasvätia. A tak Martinke čiastočne splnia aspoň jedno prianie. 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu