Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ficov drsňácky telefonát baví Slovákov: Běž do ř*ti, ty hňupe, NOVÉ VIDEÁ

Telefonát Roberta Fica a Bohuša Zobraziť galériu (3)
Telefonát Roberta Fica a Bohuša (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Reakcie na Ficov telefonát s riaditeľom Všeobecnej zdravotnej poisťovne Miroslavom Kočanom na seba nenechali dlho čakať. Svetlo sveta uzrelo aj vtipné video, ktorého sa zúčastnil aj sám pán Bohuš z legendárneho filmu Dědictví aneb Kurvahošigutntág. Ľudia na internete odhalili, kde sa mohol premiér k frajerskému počinu inšpirovať.

Nie je žiadna novinka, že premiér Robert Fico na svojom Facebookovom profile zverejňuje videá zo súkromia. To, čo tam ale zavesil naposledy prekročilo doterajšie hranice. Telefonát s Kočanom zarezonoval Slovenskom.

Ficov telefonát šéfovi poisťovne

Na telefonát v ktorom zaznela ostrá kritika smerujúca k "nezmyselnému ozdravnému plánu" šéfa štátnej poisťovne sa vyjadril aj sám minister zdravotníctva Tomáš Drucker. "Premiér konal politicky. Ja by som takto nereagoval." O tom, že premiér zverejní video na Facebooku, minister nevedel.

Ficov drsňácky telefonát baví
Zobraziť galériu (3)

Slováci reagujú 

Video v priebehu pár hodín získalo viac ako 200 tisíc zhliadnutí. Národ sa baví, búri a dáva to poriadne najavo. Na sociálnej sieti sa objavilo video, ktoré bolo mierne upravené a hlavnou hviezdou sa stal nesmrteľný Bolek Polívka v úlohe Bohuša. 

Ficov drsňácky telefonát baví
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

 

 

 

Okrem takýchto reakcií sa objavili aj negatívne a poburujúce. Ficov príspevok niektorým vtipný neprišie, a tak ho porovnávali s propragandou ruského prezidenta Vladimira Putina, keď napríklad takto skritizoval podnikateľa Bersihu. 


Viac o téme: TelefonátFicoBohuš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu