Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Poriadne tvrdá rana SaS: FOTO Slováci sa musia pozerať na Sulíkove hriechy, Kočner a Kotleba

Richard Sulík Zobraziť galériu (5)
Richard Sulík (Zdroj: TASR/Martin Baumann)

BRATISLAVA - Takto ste Sulíka ešte nevideli. Neznámy autor šéfovi liberálov trochu zavaril. Politické bilbordy totiž prelepil Sulíkovými hriechmi z minulosti. Pohľady okoloidúcich ľudí museli byť poriadne prekvapené, keď uvideli, čo je na bilborde napísané.

Strane Sloboda a Solidarita neznámy páchateľ prelepil bilbordy. Po Bratislave tak môžete stretnúť predsedu Richarda Sulíka ako sa "chváli" raňajkami s kontroverzným podnikateľom Marianom Kočnerom a kávičkou s extrémistom a poslancom parlamentu Marianom Kotlebom.

Poriadne tvrdá rana SaS:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

"Kávička s Kotlebom" je narážka na stretnutie Sulíka s Marianom Kotlebom pred parlamentnými voľbami v roku 2010. Tieto skutočnosti vyplávali an povrch iba po marcových voľbách v roku 2016. Sulík sa vtedy bránil, že s extrémista je politik a treba s ním rokovať. Pred šiestimi rokmi na stretnutí zisťoval jeho postoj k vtedajšiemu HZDS a Slotovej SNS.

Poriadne tvrdá rana SaS:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Stretnutie s Kočnerom vyplávalo na povrch na začiatku roka 2012, pred predčasnými parlamentnými voľbami. Kamera z Kočnerovho bytu zachytila, ako sa podnikateľ z mafiánskych zoznamov baví s predsedom parlamentu o výmene Radičovej či okolnosti voľby generálneho prokurátora. Aj preto na prelepenom bilborde svieti po Bratislave nápis "raňajky s Kočnerom".

Bilbord v originálnej podobe
Zobraziť galériu (5)
Bilbord v originálnej podobe  (Zdroj: Jan Zemiar)

Liberáli z SaS už o poškodených bilbordoch vedia a pracujú na ich náprave. "O znehodnotení billboardov vieme a zjednávame nápravu. Páchateľ sa nám neprihlásil a preto nevieme, kto za tým stojí. Zjavne však má problém s využitím voľného času a preto mu prajeme, aby si čím skôr našiel prospešnejšiu aktivitu," zareagovala pre topky hovorkyňa strany Katarína Svrčeková.

Viac o téme: BilbordSaSRichard Sulík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu