Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šokujúca správa v prípade zabudnutej Kristínky v aute: Otec odišiel za ňou do neba!

Jozef Kurák, otec malej Kristínky Zobraziť galériu (3)
Jozef Kurák, otec malej Kristínky (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Pred mesiacom celé Slovensko sledovalo jeho proces, dnes už nežije. Jozef Kurák, ktorý zabudol svoju dcérku Kristínku v rozpálenom aute, dnes zomrel. Jozefa našli medzi dvoma obcami v športovom oblečení.

V nitrianskom okrese našli dnes ráno medzi obcou Pohranice a Nitrianske Hrnčiarovce, časť Malanta na lesnej ceste mŕtveho 58-ročného muža. Záchranku privolal neznámy pán, ktorý si všimol na zemi muža v športovom oblečení. Podľa našich informácií ide o otca malej Kristínky († 2), ktorú minulý rok zabudol v aute a ona zomrela. Pravdepodobne dostal infarkt po tom, čo si šiel zabehať. Polícia vylučuje cudzie zavinenie.

Malá Kristínka
Zobraziť galériu (3)
Malá Kristínka

"Vec preverujeme ako podozrenie z trestného činu usmrtenia. Presná príčina smrti muža bude známa po pitve," povedala pre Topky hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková.

Proces desaťročia

Nitriansky súd muža v novembri tohto roka uznal vinným zo smrti dcérky Kristínky. Dievčatko zabudol vlani v lete v rozpálenom aute na parkovisku pred prácou. Súd v procese rozhodol prekvapivo rýchlo, na druhom pojednávaní po vypočutí znalcov rozhodol.

Na súde s jeho obhajcom Danielom Lipšicom
Zobraziť galériu (3)
Na súde s jeho obhajcom Danielom Lipšicom  (Zdroj: SITA)

Kristínka zomrela vlani v lete 22. júla po tom, čo ju otec Jozef zabudol vysadiť v škôlke. Dievčatko nechal v aute na parkovisku pred prácou. Auto malo na zadných oknách fólie, dieťa preto nebolo možné vidieť. Na dcérku si spomenul v poobedňajších hodinách, keď mu zavolala manželka s tým, že ich dcérka nie je v škôlke.

Viac o téme: KristínkaJozef K.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu