Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hrôzostrašné FOTO nehody pri Lučenci: Tragický koniec divokej jazdy Dušana, takto riskoval život!

Tragédia pri obci Vidiná Zobraziť galériu (4)
Tragédia pri obci Vidiná (Zdroj: Foto: polícia)

VIDINÁ - Ďalšia tragédia na ceste. Pri obci Vidiná v okrese Lučenec vyhasol život 45-ročného muža. Po nebezpečnom manévri sa zrazil s oproti idúcim autom, v ktorom sedela mama Ľubica s dcérou Miškou. Odhodilo ho do priekopy, záchranári už Dušanovi (†45) nedokázali pomôcť.

Polícia v Lučenci vyšetruje nehodu, ktorá sa stala v utorok o štvrť na osem večer pri obci Vidiná. "Zo zavinenia nehody je dôvodne podozrivý 45-ročný vodič osobného motorového vozidla Alfa Romeo z Vidinej," informovala hovorkyňa banskobystrických policajtov Mária Faltániová. 

Hrôzostrašné FOTO nehody pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Auto viedol po ceste v smere od Zvolena na Lučenec, kde na rovnom prehľadnom úseku cesty v mieste, kde je to zakázané zvislým dopravným značením. ako aj pozdĺžnou plnou čiarou, predchádzal pred sebou idúce nákladné auto. Pri zaraďovaní sa pred toto auto ohrozil ostatných účastníkov cestnej premávky. Pri manévri dostal šmyk, prešiel do protismeru, kde sa zrazil s oproti idúcim Peugeotom 405, ktoré viedla 18-ročná Michaela z Málinca v smere od Lučenca na Zvolen. Aj napriek jej pohotovej reakcii a brzdeniu, už nedokázala zrážke zabrániť. Po silnej zrážke odhodilo Alfe Romeo do priekopy vľavo v smere svojej jazdy.


Prečítajte si aj:

FOTO Tragédia v Trstenej: Kamaráti narazili do stromu, Peter (†31) zahynul


Hrôzostrašné FOTO nehody pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Hrôzostrašné FOTO nehody pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Na mieste zasahovali do niekoľkých minút od oznámenia privolaní záchranári. "45-ročný muž, žiaľ, utrpel zranenia nezlúčiteľné so životom. 47-ročnú ženu sme s polytraumou pri vedomí previezli do nemocnice v Lučenci. Tam sme previezli aj 18-ročnú ženu s úrazom dolnej končatiny," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. 

U nebohého vodiča bude požitie alkoholických nápojov zisťované pri súdnej pitve. U vodičky peugeotu alkohol polísia nezistila. Škoda na autách je odhadnutá na 6-tisíc eur. "Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania, bol pribratý aj znalec z odboru cestnej dopravy," uzavrela Faltániová. 

 

Viac o téme: NehodaTragédiaSmrťNešťastie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu