Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Tragédia na prechádzke: Babka išla po chodníku s vnúčikom v kočíku, prišla rana a smrť!

tragédia v Dunajskej Strede Zobraziť galériu (3)
tragédia v Dunajskej Strede (Zdroj: PZ)

DUNAJSKÁ STREDA - Obrovské nešťastie sa stalo včera večer v Dunajskej Strede. Ilona sa so svojím vnúčikom prechádzala po chodníku, keď do nej znenazdajky narazil vodič na citroene. Desivá nehoda má, žiaľ, fatálne následky.

Ako informovala hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová, nešťastie sa stalo včera o pol ôsmej večer v Dunajskej Strede. "56-ročný vodič osobného auta Citroen Xsara Picasso viedol auto po Lanárskej ulici smerom na sídlisko Nová Ves. Z nezistených príčin prešiel autom do protismeru, vyšiel na chodník a zozadu narazil do chodkyne s kočíkom. 59-ročná chodkyňa utrpela ťažké zranenia, ktorým dnes v ranných hodinách podľahla," opísala Kredatusová.  

FOTO Tragédia na prechádzke:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PZ)

Jedenásťmesačný chlapček bol po náraze taktiež zranený. Predpokladaná doba liečby je do 6 týždňov. Dychovou skúškou polícia u vodiča požitie alkoholu nezistila. Počas dokumentovania nehody bol na mieste prítomný aj znalec z odboru cestná doprava. Polícia príčiny a okolnosti nehody vyšetruje a prípadom sa intenzívne zaoberá.

FOTO Tragédia na prechádzke:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PZ)

Do úvahy môže pripadať aj fakt, že vodičovi prišlo za volantom zle. Polícia apeluje na vodičov, aby jazdu autom nepodceňovali. "Vedenie auta nie je oddych, je práca ako každá iná a vyžaduje si stopercentnú koncentráciu v každom okamihu," zdôraznila policajná hovorkyňa. 

 

Viac o téme: DieťaTragédiaNesťastieDunajská Streda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu