Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Okultista predpovedá rok 2016: Nič dobré nás nečaká, útoky v Paríži boli slabým odvarom terorizmu

Martin Schenk Zobraziť galériu (2)
Martin Schenk (Zdroj: foto: topky)

BRATISLAVA - Začiatok konca Európskej únie, enormný prílev utečencov, terorizmus, smrť a skaza. Aj toto nás, bohužiaľ, neminie v roku 2016. O nelichotivej situácii, ktorá nás čaká, rozpovedal známy bratislavský okultista Martin Schenk.

Európa otvorí utečencom náruč

Prílev utečencov na územie Európy sa bude naďalej stupňovať. Postupne sa naplnia slová starých prorokov o začiatku moslimskej Európy. Korene Islamu prerastú do každej členskej krajiny Európskej únie. Po zintenzívnení moslimskej imigrácie a ďalších utečeneckých vlnách Európe hrozí deštrukcia jej vlastnej kultúry. Moslimovia si diktujú svoje pravidlá, neuznávajú európske spoločenské normy. Rozrastanie moslimských ohnísk v štátoch západnej Európy spôsobí, že v Európe vzniknú dva svety. Kresťanský, ktorý sa riadi vlastnými zákonmi a moslimský – riadený právom Šária. Štátna moc európskych krajín do moslimských komunít nezasahuje. Polícia má strach prekročiť hranice islamských teritórií v Európe.

Terorizmus, smrť a skaza

Medzi pôvodnými moslimami, ako aj utečencami je mnoho jedincov, ktorí majú sklony podľahnúť náboženskému fanatizmu. Fanatici čakajú na svoj čas. Sú schopní udrieť na akýchkoľvek miestach. Ako osamelí vlci, či koordinovane. Bezpečnostné zložky a tajné služby štátov nemajú ani najmenšiu šancu plánované útoky odhaliť. Potečie veľa krvi nevinných. Paríž a rok 2015 je iba slabým odvarom krviprelievania, ktoré nastane v tom ďalšom roku.

Koniec hotovostných peňazí, ľudské práva a slobody sú zdrapom papiera

Väčšina ľudí sa z konšpiračných teórií vždy smiala. Budúci rok však zamrazí úsmevy aj tých najväčších skeptikov. Pod zámienkou boja proti teroru budú postupne odobraté obyčajným ľuďom mnohé ľudské práva a slobody. Opatrenia štátov paradoxne nepostihnú tých, proti ktorým by mali byť účinné. Ľuďom bude zdôrazňovaná nutnosť podriadiť sa novým nariadeniam. Záporné úrokové sadzby centrálnych bánk a túžba mocných po dôkladnej kontrole ľudí prinesú snahy o zrušenie hotovosti. Okrem inflácie sa znehodnotia úspory ľuďom v bankách aj záporné úrokové sadzby z vkladov. Investície ochránia nákup a starostlivá úschova fyzického zlata, striebra, drahých kovov a kameňov všeobecne. Zlato sa stáva hotovostným platidlom budúcnosti. Hodnota striebra zaznamená prudký nárast v druhej polovici roka 2016.

Okultista predpovedá rok 2016:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: topky)

Slovenskou politickou scénou to otrasie

Zlodejstvá a machinácie v politike, ktoré budúci rok vyplávajú na povrch budú tak závažné, že môžu mať vplyv na výsledok parlamentných volieb. Pozícia vládnej strany sa mierne oslabí, je však nízky predpoklad zmeny vo vláde po voľbách. Marketing vládnej strany sa ukáže ako mimoriadne úspešný. Ľudia nebudú mať na výber, uprednostnia zlo, ktoré poznajú, pred zlom, ktoré nepoznajú. Budúci rok prinesie obyčajným Slovákom zúfalstvo, beznádej, chudobu, exekúcie a vždy tie isté žobrácke platy, ktoré ledva postačia na uspokojenie primárnych potrieb. Život na úrovni si dopraje iba úzke percento privilegovaných. Priepasť medzi bohatými a chudobnými sa naďalej výrazne prehlbuje. Psychické problémy a choroby sú na vzostupe. V správach sa dozvedáme o početných samovraždách. Ambulancie psychiatrov praskajú pod náporom nových pacientov.

Alternatívna realita

Hororový svet plný teroru, strachu, smrti a skazy vyvolá v čistých ľuďoch túžbu po kráse. Čoraz viac jedincov sa rozhoduje žiť v nezávislých komunitách odtrhnutých od vonkajšieho diania. Aj samotní jednotlivci odchádzajú za poznaním a životom ďaleko za hranice nášho štátu a civilizácie. Miesta a komunity, ktoré doteraz civilizácia nezasiahla svojim zhubným vplyvom, budú najväčším lákadlom pre hľadajúcich. Kolektívne podvedomie je nasiaknuté zlobou, strachom a nenávisťou.  Zmeniť budúcnosť sveta je obtiažne, avšak vďaka napojeniu sa na duchovno si jednotlivci dokážu vytvoriť vlastný svet, ktorý ich urobí šťastným.

 

 

Viac o téme: PredpoveďOkultistaMArtin Shenk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu