Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Aliancia za rodinu úplne zmiatla mladú Češku: Pred svadbou zistila, že je chlap!

Tradičná rodina je pojem, ktorý veľa ľudí hnevá. Zobraziť galériu (3)
Tradičná rodina je pojem, ktorý veľa ľudí hnevá. (Zdroj: YouTube, Aliancia za rodinu)

BRATISLAVA – Ťažko povedať, či sa niektoré referendum tak intenzívne rozoberalo v spoločnosti, ako to, ktoré Slovensko čaká 7. februára. Z oboch táborov sa na internet dostávajú materiály, ktoré veľmi úderne útočia na "tú druhú" stranu. Kým Aliancia za rodinu má k dispozícii značné finančné prostriedky na reklamnú kampaň, LGBT komunita a jej podporovatelia nechcú na referendum o rodine upozorňovať. Ak sa však už nejaký ten "protiútok" objaví, ide zväčša o veľmi vtipné spracovanie nápadu.

Aj obsah nasledujúceho videa má pobaviť, a to dávkou irónie. Mladá Češka, hlavná aktérka, sa obracia so svojou otázkou na Alianciu za rodinu. „So svojím priateľom, Slovákom, v tomto roku plánujeme svadbu a založenie rodiny. Preto som si na vašich stránkach našla článok Ako na šťastné manželstvo. Uvádzate v ňom, že jednou z vecí, ktoré podporujú imunitu manželstva, je naplňovanie potrieb toho druhého,“ začína pomerne nevinne hlavná hrdinka príbehu.

Zhruba ďalšiu minútu sa snaží vysvetliť, prečo je tento bod pre ňu problém. „Po prečítaní odstavcov Základné potreby ženy a Základné potreby muža som však s hrôzou zistila, že som asi muž. Aj ja totiž od svojho partnera očakávam, že mi bude kamarátom a spoločníkom, a že mi vytvorí príjemný domov. Aj ja potrebujem obdiv, úctu a sexuálne naplnenie. Chcela som sa opýtať, či je to normálne alebo patologické,“ položí nakoniec otázku budúca manželka.

Tradičná rodina je pojem,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube, Aliancia za rodinu)

Cieľ zosmiešniť celú snahu Aliancie za rodinu je jasne preukázateľný na konci videa. „Mám obavy, aby som nejako neohrozila tradičnú slovenskú rodinu. Už to, že som Češka by mohol byť problém. A keby to neprekážalo, myslíte, že som dostatočne príjemná a krásna, aby som naplnila potreby svojho muža?“ Bežným argumentom proti pojmu tradičná rodina, teda otec, matka a dieťa, je práve to, že sa tým absolútne vylučujú akékoľvek iné zväzky. Existuje však aj mnoho slobodných rodičov alebo detí, ktoré vychováva starý rodič či iný príbuzný.

Autori tohto šotu pod príspevok pridali aj prepis základných potrieb, ktoré dievčinu „trápia“. Ich autorom je psychológ Ľuboš Lacho, ktorého možno kontaktovať v kresťanskej psychologickej poradni. 

Tradičná rodina je pojem,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube, Aliancia za rodinu)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu