Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Smrteľná nehoda pri Čadci: Opitý šofér bez zranenia (21), spolujazdec (†25) neprežil!

Auto šoféroval opitý 21-ročný mladík Zobraziť galériu (5)
Auto šoféroval opitý 21-ročný mladík (Zdroj: PZ)

ROJKOV - Tragická dopravná nehoda sa stala v sobotu popoludní okolo 14:30 sna ceste pri obci Rojkov v Ružomberskom okrese. Cyklistka neprežila zrážku s motorkou. Havária sa stala potom, ako 51-ročná žena na bicykli pred mostom na obec Stankovany chcela odbočiť vľavo.

Podľa predbežných informácií vošla do cesty motocyklistovi, ktorý išiel za ňou tým istým smerom. Nasledovala zrážka, pri ktorej cyklistka utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. Motocyklista utrpel ťažké zranenia, previezli ho do nemocnice. Ako informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, príčiny a okolnosti nehody vyšetruje ružomberská polícia.

V noci sa stala tragédia v lese nad obcou Radôstka v okrese Čadca. Prevrátilo sa tam auto Mitsubushi Pajero s posádkou, 25-ročný spolujazdec to neprežil. Auto nemalo evidenčné čísla. Polícia podľa žilinskej policajnej hovorkyne Jany Balogovej vyšetrujete prípad ako prečin usmrtenia. 

Auto šoféroval 21-ročný mladík, ktorý bol pod vplyvom alkoholu a pri nehode sa nezranil. Pri dychovej skúške mu policajti namerali 0,51 miligramu na liter výdychového vzduchu, čo zodpovedá 1,06 promile alkoholu v krvi. "Mladíka policajti zadržali a umiestnili do cely predbežného zadržania," dodala Balogová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu