Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi moderátorku STV stiahli kvôli statusu: Okradol ma smradľavý cigáň, chcela by ho zastreliť?!

Kristína Kormúthová má problém Zobraziť galériu (2)
Kristína Kormúthová má problém

BRATISLAVA- Moderátorka športového spravodajstva STV Kristína Kormúthová si poriadne zavarila. Po medializácii jej statusu na Facebooku sa ju rozhodli nadriadení z obrazovky stiahnuť a hrozí jej, že o prácu príde. Čo napísala?

Tvár športu Kormúthová sa nelichotivo vyjadrila na adresu Rómov. Zrejme si už dobudúcna poriadne rozmyslí, čo na svoj profil na sociálnej sieti napíše. Do problémov ju dostal práve veľmi šťavnato opísaný nočný zážitok so zlodejom v jej dome.

Po tom, čo ju viacerí označili za rasistku a začali ju kritzovať za jej prístup, si moderátorka sypala popol na hlavu. Status vymazala a Rómom sa spravedlnila. „Vzniknutá situácia ma úprimne mrzí, toto konanie sa nezlučuje s mojím osobným presvedčením a pohľadom na menšiny. Participujem na mnohých charitatívnych projektoch spojených s podporou menšín. Úprimne sa ospravedlňujem za toto unáhlené vyjadrenie, ktoré vzniklo v afekte a nezlučuje sa s mojím osobným presvedčením,“ dodala v oficiálnom stanovisku Kormúthová. Ani to jej však už nepomohlo.

 

Reakcia teda na seba nenechala dlho čakať. „RTVS stiahlo moderátorku s okamžitou platnosťou z vysielania a konkrétne personálne dôsledky v tomto prípade oznámime v pondelok,“ uviedla RTVS pre portál Omediach.com.

 

Čo napísala:

Sexi moderátorku STV stiahli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

„Zobudiť sa o 4:30 na to, že si myslíte, že vám padá strecha na hlavu, a to pri tom nejaký nedonosený, smradľavý cigáň vám z domu kradne 4-metrovú odkvapovú rýnu, je také slovenské. Prečo „toto“ nemôžeme my poľovníci strieľať podobne ako škodnú? A nech mi nikto nehovorí, že som rasista. Lebo mu niečo rozkušem!!!!“

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu