Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Cirkus na zastupiteľstve v Humennom: Pozrite si VIDEO, ako vyvádzali poslanci!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: topky)

HUMENNÉ - Kuriózna situácia nastala na humenskom zasadnutí mestských poslancov, ktorí po dvoch hodinách rokovania chceli prestávku, pretože vraj boli hladní. Trojica nespokojencov sa postavila a začala vykrikovať, že chcú prestávku stoj čo stoj. Na stranu pár poslancov sa postupne pridali aj ďalší. Primátorka Jana Vaľová musela následne riešiť prekérnu situáciu, keď jej poslanci sa išli radšej najesť namiesto riešenia vážnych tém. Zo schôdze tak vzniklo video, ktoré je naozaj zaujímavé.

Rokovať začínali o 10. hodine a len po dvoch hodinách si pýtali pauzu. Spočiatku malo ísť o trojicu poslancov, ktorým sa nepáčilo, že nemajú po dvoch hodinách prestávku. Traja humenskí mušketieri Jozef Babjak, Ivan Hopta a Juraj Vaňo jednohlasne vykrikovali na zasadnutí mestského zastupiteľstva v Humennom, že sú hladní, chcú prestávku a to iba po dvoch hodinách práce. Následne obvinili primátorku, že porušuje rokovací poriadok.

Pritom poslanci mestského zastupiteľstva sa nemajú vôbec zle. Počas rokovania majú k dispozícii kávu, čaj, obložené rožky či stravné lístky v hodnote 3,30 eur. Keď sa dostaví hlad, vyzerá to, že aj vážne témy musia ísť bokom.

Pre poslancov sú prichystané salámové rožky
Zobraziť galériu (2)
Pre poslancov sú prichystané salámové rožky  (Zdroj: topky)

Poslanec Juraj Vaňo vo videu hovorí: "Rokovací poriadok, pani primátorka, platí aj pre teba. Keď predseda poslaneckého klubu požiada o prestávku, máš ju dať," povedal rozhnevaný poslanec.

Primátorka Vaľová mu následne kontrovala. "Po dvoch hodinách sú hladní," vyhlásila. Zrazu sa ozve neznámy poslanec s ďalšou perlou. "Ja som jedol o šiestej." Opäť niekto ironicky utrúsi, že jedol o 2 v noci.

Pozrite si video, ako to vypadalo na mestskom zastupiteľstve v Humennom, kde poslanci chceli po dvoch hodinách rokovania prestávku:

Zastupiteľstvo v Humennom

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu