Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Poslankyňa Smeru Vaľová vraj perlila na jarmoku: U premiéra všetko vybavím

Jana Vaľová
Jana Vaľová

HUMENNÉ – Koniec leta sa hlavne na východe Slovenska nesie v znamení jarmokov. Minulý piatok sa jeden začal aj v Humennom. Nechýbala hlavná aktérka mesta primátorka a poslankyňa Smeru Jana Vaľová. Sebavedomo predstúpila pred svojich rodákov a v dobrej nálade k nim prehovorila ako ku kamarátom pri pive. Očividne je mesto Humenné stredom jej vesmíru.

Vaľová na jarmoku perlila hlava-nehlava. Miestnych obyvateľov sa usilovala združiť a spojiť aj svojim prejavom. Nechýbali agitačné frázy typu: „Humenčania, držme spolu!“ a samozrejme, ako sa na dobrú primátorku, milujúcu svoje mesto patrí, cítila potrebu počas trojminútového rozhovoru niekoľkokrát spomenúť aj slovo Humenné. Asi to bolo kvôli tomu, aby obyvatelia nezabudli, ako sa ich rodisko volá alebo sa utvrdzovala, že nie je v bratislavskom parlamente.

Nesmel chýbať ani prísľub, že Robert Fico im pomôže a Bratislava im dá opäť peniaze, ako dala na výstavbu futbalového štadióna. Smeráčka sa naozaj rozohnila a dala slovo Humenčanom, že všetko bude u Fica presadzovať len pre Humenné. A odznelo opäť: "Humenné, poďme spolu!“

Ako sa na dobrú hostiteľku patrí, primátorka pozvala Humenčanov povoziť sa na kolotoči a samozrejme na poldeci. „Potom dáme jedno poldeco a potom všetci pôjdeme spať...teda ja pôjdem." Podľa slov Vaľovej, zatiaľ je v Bratislave len prechodne, ale zo svojho rodiska odísť nechce. Všetci obyvatelia sa majú pričiniť o to, aby ich mesto prosperovalo a aby sa všetci k sebe správali priateľsky. Pekná myšlienka, len aby platila všade, aj v našom parlamente.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu