Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Jozefa (†49) nezachránila ani reflexná vesta: Zrazil ho na mol spitý šofér!

Jozefovo telo sa našlo až 20 metrov od miesta zrážky Zobraziť galériu (3)
Jozefovo telo sa našlo až 20 metrov od miesta zrážky (Zdroj: polícia)

SEREĎ - Ďalšia zbytočná smrť! V zlom čase na zlom mieste sa ocitol Jozef (†49) zo Serede, ktorý v stredu večer kráčal po kraji cesty v Seredi. Z ničoho nič sa priamo naňho vyrútil opilec za volantom Favoritu a zmietol ho z cesty. Jozefovi život nezachránila ani reflexná vesta, ktorú mal na sebe.

Hoci veľa chodcov bezpečnosť na cestách podceňuje a zabúda na svoje povinnosti, Jozef nenechával nič na náhodu a pred tým, ako vyšiel do tmavého večera, obliekol si reflexnú vestu. Na jeho nešťastie sa však dostal do cesty nezodpovednému vodičovi, na čo nakoniec doplatil životom.

Jozefa (†49) nezachránila ani
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Jozef v osudný večer kráčal po pravom okraji cesty v Seredi. V tú istú chvíľu úsekom prechádzal aj poriadne podgurážený vodič škodovky a bolo len otázkou času, kedy dôjde k nešťastiu. "43 ročný vodič na Škode Favorit zachytil prednou časťou auta chodca," informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. Jozef zo Serede silný náraz neprežil.  

Opitý šofér po zrážke s chodcom pokračoval v šialenej jazde a zastavil až na neďalekom parkovisku. Alkohol, ktorým sa pred jazdou posilnil, z neho musel tiahnuť na metre. "Po nehode namerali policajti mužovi 1,14 mg/l alkoholu v dychu, čo je 2,38 promile," dodala Linkešová s tým, že muži zákona vodiča zadržali a umiestnili do policajnej cely.

Jozefa (†49) nezachránila ani
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Šofér Favoritu je podozrivý zo zločinu usmrtenia, za čo mu v prípade dokázania viny hrozí až 10 rokov za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu