Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Čierny deň internetu nastal: Facebook padol, panika na celom svete!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Krátko pred polnocou padla jedna z najväčších sociálnych sietí. Problémy hlási takmer celý svet, nefunguje ani niektorým užívateľom na Slovensku. Na internete sa rozprúdila obrovská diskusia, čo je za tým. Oficiálne správy zatiaľ spoločnosť Marka Zuckerberga nevydala. To ešte zvýšili paniku ako aj rôzne konšpiračné teórie.

Nefunkčnú stránku Facebook potvrdili viacerí užívatelia v Spojených štátoch, Veľkej Británii, kontinentálnej Európe, Afrike, ale aj Ázii. „Nefunguje už hodinu, prepínam do panického módu,“ napísal jeden z diskutujúcich na Twitteri.

Výpadok Facebooku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: downrightnow)

„Je to čierny deň pre internet. Najskôr nefungoval gmail a teraz toto. Je to o to horšie, že servre ukazujú chybu DNS serverov, čo môže trvať dlho, kým to opravia,“ pridal sa ďalší. „Facebook je dole, Toto je prvé znamenie konca sveta,“ dodal tretí.

Facebook padol
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)

Niektorí vtipkujú aj o výroku Zuckerberga o tom, že Facebook nikdy nepadne. Niektorým nepadla stránka úplne, ale nenačítava sa správne, poprípade sa nezobrazujú obrázky. Práve na Twitteri si ľudia vymieňajú názory a podávajú informácie o tom, kde všade facebook funguje a kde nie. Pomôcť môže aj stránka DownRightNow.com. Objavili sa aj rady, že stačí reštartovať počítač alebo prehliadač.

Na Slovensku začal Facebook fungovať okolo jednej v noci. V Spojených štátoch a západnej Európe stále hlasia výpadky.

Facebook padol
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)


 

A jeden aktuálny vtip

Padol facebook. Už sú tomu dva dni. Ľudia s plačom a v zúfalosti vybehli na ulicu a so slzami v očiach a v ruke držiac svoje fotografie kričia:
- Páči sa ti to? No tak páči?!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu