Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dráma v Nitre: Autobus plný detí vrazil do kamióna, 13 zranených!

Zobraziť galériu (13)
(Zdroj: GLOBAL24)

Nitra - Príšerná nehoda v Nitre! Autobus vezúci deti zo zájazdu vrazil v mestskej časti Krškany do kamiónu, ktorý bol naložený stavebným materiálom. Na miesto nehody okamžite vyrazili všetky záchranné zložky. Nešťastie skomplikovalo aj dopravu, na mieste sa začali tvoriť kolóny.

Nehoda sa stala v mestskej časti Krškany. Autobus obsadený deťmi na zájazde vrazil do prívesu kamiónu. Autobus s deťmi skončil s poškodenou prednou časťou od rany do návesu naloženého stavebným materiálom. Na mieste nehody zasahovali policajti, hasiči a rýchla zdravotná pomoc.

Ako informoval nitriansky krajský hovorca hasičov Viliam Pánsky, nehoda sa stala na križovatke ulíc Novozámocká a Brigádnická. Narazili do seba autobus mestskej hromadnej dopravy číslo 14, Karosa Strednej odbornej školy veterinárnej z Nitry – Šindolky a kamión, ktorý patrí firme zo Sološnice v okrese Malacky.

Ako to potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová, vodič autobusu, ktorý smeroval z Krškan do Nitry, pravdepodobne nedodržal bezpečnú vzdialenosť a narazil do kamiónu jazdiaceho pred autobusom. Nárazom sa kamión posunul do ďalšieho autobusu, ktorý išiel pred kamiónom. Záchranári previezli do nitrianskej nemocnice na ošetrenie 13 ľahko zranených pasažierov, medzi nimi sú traja dospelí a desať žiakov strednej školy. Škoda na vozidlách zatiaľ nebola vyčíslená. Všetci traja vodiči sa podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Presná príčina dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania.

Na mieste vznikali kolóny a doprava bola obmedzená. Viac informácií tu.








 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu