Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zrážka na Patrónke: Vodič MHD prešiel na červenú, dve deti zranené!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Na rušnej bratislavskej križovatke na Patrónke dnes krátko pred 8.00 h došlo k dopravnej nehode, pri ktorej sa zrazil linkový autobus s osobným motorovým vozidlom Peugeot 206.

Podľa polície vodič autobusu (48), prešiel na červenú a vošiel do križovatky, kde sa zrazil s vodičkou (33) Peugeotu. "V križovatke došlo k zrážke s osobným motorovým vozidlom, v ktorom sa nachádzali štyri osoby, z toho dve deti," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Jrašková. Pri kolízii utrpeli zranenia tri osoby, z toho dve deti. Jednu osobu museli z vozidla vyslobodiť hasiči. Doprava v rannej špičke sa na tejto frekventovanej križovatke skomplikovala.

Na mieste zasahujú príslušníci polície a Hasičského a záchranného zboru. Informácie poskytol František Kašička z Krajského riaditeľstva HaZZ v Bratislave. "Alkohol policajti dychovou skúškou u vodičov nezistili. Materiálna škoda, ktorá vznikla na vozidlách bola predbežne vyčíslená na 9.000,-€. Policajti vodičovi autobusu na mieste zadržali vodičský preukaz," dodala Hrašková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu