Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Opitý machroval na motorke, zrazil tri deti!

S motorkou narazil aj do oplotenia Zobraziť galériu (6)
S motorkou narazil aj do oplotenia (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA - Polícia obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 32-ročného Jána z Podbrezovej, prechodne bytom Čierny Balog. Informovala o tom banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Obvinený muž poobede v sobotu 17. marca narazil pri jazde na motocykli do troch detí stojacich na kraji cesty na Partizánskej ulici v Čiernom Balogu. Obvinený šiel na motocykli bez evidenčného čísla v smere z Medveďova na Krám. Na rovnom úseku cesty zdvihol do vzduchu predné koleso motocykla, pričom nezvládol riadenie a pri dopade na zem narazil do detí a zároveň do dreveného oplotenia rodinného domu.

Po náraze muž spadol na zem a ľahko sa zranil. Pri dopravnej nehode zranil aj všetkých troch chlapcov, 2-ročného Martina, jeho 9-ročného brata Michala a 9-ročného Mareka. Všetci utrpeli ľahké zranenia s dobou liečenia do sedem dní. Polícia podrobila muža dychovej skúške, ktorá mala pozitívny výsledok. Mužovi v dychu namerali 0,93 miligramu alkoholu. Obvinený je stíhaný na slobode, za tento prečin mu hrozí trest odňatia slobody až na 1 rok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu