Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Drogová kauza tanečníka Modrovského: Nešlo len o "nevinnú" marihuanu!

Tanečník Modrovský a jeho kamarát - akvarista Zobraziť galériu (4)
Tanečník Modrovský a jeho kamarát - akvarista

BRATISLAVA - Prípad tanečníka Petra Modrovského (28), ktorému v pondelok nadránom našli sáčik s marihuanou, nie je len o tejto pomerne tolerovanej droge. Je aj o nebezpečnejších substanciách. V krvi šoféra (31) auta, ktoré tanečníka viezlo po nočnej Petržalke, sa podľa našich informácií našiel pervitín, extáza aj ďalšie drogy!

Modrovský (28) sa v pondelok nadránom viezol na starej Škode Favorit cez Petržalku. Auto, ktoré šoféroval jeho o tri roky starší známy, zastavila polícia a u expriateľa Adely Banášovej našla sáčik s marihuanou. Zatiaľ neuviedla, koľko drogy v ňom bolo, ale Modrovský hovorí o množstve, menšom ako pol dávky. Ide teda asi o 0,25 gramu.

Vodič škodovky, ktorého tanečník neskôr prestavil ako "dvojročného kamaráta, ktorý sa mu stará o akvária a terária," bol políciou eskortovaný do nemocnice, kde sa musel podrobiť drogovým testom. "Výsledky vyšetrenia vodiča na prítomnosť omamných a psychotropných látok boli pozitívne. Preukázali požitie viac ako jednej drogy. V súčasnosti prebiehajú expertízna skúmania v oblasti toxikológie," vyjadrila sa pre Topky policajná hovorkyňa Petra Hrášková.
 
Podľa našich informácií bola v krvi vodiča-"akvaristu" nájdená prítomnosť pervitínu, extázy, marihuany a ďalších drog. Policajti auto s ním údajne zastavili pre nešpecifikovaný dopravný priestupok.
 
Samotný Modrovský sa drogovým testom podrobiť nemusel, pretože nešoféroval a nikoho neohrozoval. Tesne po prepuknutí škandálu však Joj priniesla informáciu, že bol údajne tiež pod vplyvom drog.
 
Modrovský sa neskôr obhajoval, že mu nedávno "trhali sedmičku a osmičku" a "kloktá rumanček." Vyzerá to vraj podobne, ako keď je pod vplyvom drog. Veru, pervitínový "zákus" môže vyzerať identicky, ako napuchnutá sánka.
 
Modrovský absolvoval takmer celý pondelok na polícii:
Drogová kauza tanečníka Modrovského:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)
Peter Modrovský
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)
Peter Modrovský po prepustení
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu