Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Modrovský o drogách: Nebol som zhúlený, našli mi len pol dávky!

Modrovský v Petržalke po výsluchu Zobraziť galériu (7)
Modrovský v Petržalke po výsluchu (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Nebol som "zhúlený", ale vytrhli mi dva zuby a mohlo to tak vyzerať. Celá kauza okolo môjho zadržania je len nafúknutá bublina, policajti totiž našli len "polovicu dávky". Približne takto sa obhajoval tanečník Peter Modrovský (28), ktorého dnes nadránom chytili policajti s marihuanou.

Modrovský má za sebou ťažký deň. Nielenže ho od skorého rána vláčili po polícii - najprv bol na petržalskom oddelení Juh, potom ho previezli na okresné riaditeľstvo PZ na Námestie hraničiarov - ešte ho vraj aj strávil s opuchnutou sánkou.

Jeho obhajobou toho, že počas policajného zákroku vyzeral pod vplyvom marihuany, totiž bolo, že má napuchnuté ústa po zákroku zubára. "Trhali mi sedmičku a osmičku a kloktám si rumančekom. Ono to vyzerá dosť podobne," uviedol. 
 
K pripadným obvineniam sa priliš vyjadrovať nechcel. Celú situáciu však bagatelizoval a podľa neho ide o nafúknutú bublinu. "Všetko sa ide riešiť, ale (policajti) nenašli žiadne množstvo, ktoré by bolo väčšie ako polovičná dávka," povedal. Za obvyklú jednorázovú dávku sa u nás považuje pol gramu marihuany, Modrovský mal teda mať pri sebe menej ako 0,25 gramu. Polícia to zatiaľ nepotvrdila.
 
Tanečník naznačil aj okolnosti, počas ktorých auto s ním zastavili policajti. "Kamarát mal dopravný priestupok," vyjadril sa o mužovi (32), ktorý bol počas zásahu polície za volantom auta. Expertízou sa zistilo, že bol pod vplyvom drog. Podľa Modrovského je to jeho "dvojročný kamarát, ktorý sa mi doma a vo firme stará o faunu a flóru, o akvária a terária."
 
Tanečníka ktorý sa preslávil účinkovaním v tanečnej šou Let´s Dance a vzťahom s moderátorkou Adelou Banášovou dnes nadránom chytili policajti v Petržalke s drogami. Auto, v ktorom sedel, okolo druhej zastavili na Holíčskej ulici. U Modrovského našli sáčik s marihuanou, ktorú tanečník dobrovoľne vydal.

Modrovsky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu