Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalšia smrť v Dubovanoch, mladík zahynul pri naháňačke!

Mladík policajtom neušiel Zobraziť galériu (2)
Mladík policajtom neušiel

BRATISLAVA/TRNAVA - Dubovany sa ledva stihli spamätať z nedávnej tragédie, pri ktorej zahynuli dve mladé dievčatá. Včera tam vyhasol ďalší mladý život.

Nešťastie sa stalo okolo pol štvrtej popoludní, informoval trnavský policajný hovorca Michal Hanus. Mladík (21) išiel po obci na starej Honde bez EČV. Nemal ani vodičák.

Keď ho chceli zastaviť policajti na Passate, spanikáril a pokúsil sa maximálnou rýchlosťou uniknúť. "V miernej pravotočivej zákrute neprispôsobil  rýchlosť  jazdy  svojim schopnostiam, povahe a stavu vozovky, prešiel do  protismeru  a čelne narazil do oproti idúceho autobusu," informoval hovorca.

Napriek tomu, že ho vrtuľník transportoval do nitrianskej nemocnice, zraneniam podľahol. Nikto iný sa nezranil a u autobusára nenamerali alkohol, dodal Hanus.

Dubovanmi v januári otriasla tragédia, pri ktorej zahynuli dve mladé dievčatá. Keď Alica (12) a Simonka (12) vystúpili z autobusu a chceli prejsť cez cestu, vo vysokej rýchlosti ich zrazil miestny mladík Dávid (19). Ani jedna neprežila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu