Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mladík, ktorý zabil dve dievčatá, išiel najmenej 80 km/hod

Dievčatá chceli prejsť cez cestu
Dievčatá chceli prejsť cez cestu

BRATISLAVA/TRNAVA - Vodič (19) Citroëna z Dubovian, ktorý pri nehode zabil dve dievčatá, čelí obvineniu z prečinu usmrtenia. Stíhať by ho mali väzobne, hrozí mu až päťročné väzenie.

Podľa výsledkov testov, ktoré včera policajti dostali, je vodič negatívny na alkohol a toxické látky. Znalec z odboru dopravy tvrdí, že vodič išiel pri obchádzaní autobusu rýchlosťou minimálne 80 km/h, informovala o tom trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Vodič, ktorý v stredu zrazil v obci Dubovany dve dievčatká, mal už problémy s dodržiavaním zákona. Devätnásťročný mladík je držiteľom vodičského oprávnenia od novembra 2009. V septembri 2010 mu polícia uložila sankciu za prekročenie rýchlosti v obci a technický stav vozidla. V decembri ho obvinili z dvoch prípadov krádeží a v januári za ublíženie na zdraví.

V stredu popoludní zmietol mladý muž z Dubovian z cesty dve dievčatká, ktoré vystúpili z autobusu. Vodič následne vletel do jarku a narazil do stĺpa. Dvanásťročná Alicka a rovnako stará Simonka zrážku neprežili. Simona zomrela ešte počas prevozu do nemocnice, Alicu okamžite operovali, no napriek snahe lekárov vo štvrtok ráno zomrela. Dievčatko bolo dcérou jedného zo záchranárov, ktorých privolali k dopravnej nehode. Vodič skončil v nemocnici s vážnymi zraneniami.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu