Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

EXKLUZÍVNE Toto je kanibal z Kysaku: Je ženatý a má dve malé dcéry!

Kanibal z Kysaku Zobraziť galériu (4)
Kanibal z Kysaku

BRATISLAVA – Šokujúci prípad údajného kanibala, ktorého postrelili policajti, otriasol celým Slovenskom. Topkám sa podarilo exkluzívne odhaliť jeho identitu. Podľa informácií, ktoré sme zistili, všetko nasvedčuje tomu, že ide o Mateja Č. (42) z obce Sokoľ. Je ženatý, má dve malé dcéry a je členom streleckého klubu vojakov v zálohe.

Starosta obce Sokoľ Vladimír Franka nám potvrdil, že údajným kanibalom je práve Matej Č.  „Ja som z toho šokovaný. Poznal som ho osobne, v obci žil takých sedem rokov. Ide o aktívneho a slušného občana z usporiadanej rodiny a doteraz nemal žiadne problémy,“ reagoval Franka.

Ako sa nám podarilo zistiť, kysacký kanibal má manželku Evu a dve malé dcéry, ktoré navštevujú základnú školu v obci. Podľa šéfa streleckého klubu Podhradová Jozefa Maňa, kam si chodil Matej Č. občas zastrieľať, je členom košického klubu vojakov v zálohe. Je vraj výborný strelec a viacero súťaží dokonca vyhral.

Pracoval ako počítačový expert a podľa našich informácií ho mali pred dvoma mesiacmi prepustiť zo zamestnania, a  to kvôli chatovaniu počas pracovnej doby. Podľa našich informácií sú hodiny údajného slovenského kanibala zrátané, aj keď lekári robia, čo sa dá. Vraj mu zlyhávajú orgány.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu