Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bratislavské letisko má nového predsedu predstavenstva

Karol Biermann
Karol Biermann (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Zástupcovia akcionárov spoločnosti Letisko M. R. Štefánika - Airport Bratislava, a.s. na pondelkovom valnom zhromaždení odsúhlasili zmeny v predstavenstve.

Doterajšieho predsedu predstavenstva Františka Stolárika na návrh Ministerstva dopravy pôšt a telekomunikácií (MDPT) nahradí Karol Biermann. František Stolárik pritom naďalej zostáva členom predstavenstva. Informovala o tom spoločnosť. Cieľom týchto zmien je podľa vyjadrení firmy najmä zvýšiť priechodnosť kľúčových rozhodnutí akcionárov, teda MDPT a Fondu národného majetku SR, ako i oddeliť riadenie bežnej prevádzky letiska od riadenia rozvojových procesov. Po svojom menovaní do funkcie Karol Biermann požiadal o sto dní na analýzu súčasnej situácie a prípravu scenára rozvoja.

Karol Biermann vyštudoval ekonómiu na bratislavskej Obchodnej fakulte odbor Ekonomika zahraničného obchodu. V minulosti okrem iného pôsobil ako riaditeľ spoločnosti Ozeta v konkurze, poverený správcom konkurznej podstaty a výborom veriteľských bánk až do úspešného zhodnotenia spoločnosti. Má dlhoročné skúsenosti s vrcholovým riadením obchodných spoločností, najmä v developerskej, vydavateľskej a polygrafickej oblasti.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu