Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Ktorý termínovaný vklad je dlhodobo TOP?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: PR)

Máte voľné finančné prostriedky a neviete sa rozhodnúť, kde ich najlepšie zúročiť? Jednou z dlhodobo najlepšie hodnotených bánk v rámci termínovaných vkladov na trhu je OTP Banka. Jej ponuka úrokových sadzieb sa dlhodobo zaraďuje medzi TOP na trhu a je výhodná pri všetkých typoch fixácií. Ako porovnanie prinášame konkurenčný pohľad na ponuku termínovaných vkladov vybraných bánk v roku 2013 pre najžiadanejšiu 12 mesačnú fixáciu:

Maroš Ovčarik, nezávislý finančný analytik: “OTP banka sa dlhodobo radí k bankám, ktoré sa v rámci ponuky termínovaných vkladov držia na popredných miestach vo finančných hitparádach. Inak povedané, ak sa rozhodujete pre termínovaný vklad, v OTP Banke nájdete spravidla jednu z najlepších ponúk na trhu.”

Ktorý termínovaný vklad je
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PR)

Ak teda patríte k ľuďom, ktorí práve hľadajú spoľahlivého partnera pre najvýhodnejšie úročenie svojich prostriedkov, rozhodne by ste nemali váhať nad TOP ponukou termínovaných vkladov od OTP Banky. Viac informácií nájdete na stránke www.otpbanka.sk, alebo v ktorejkoľvek pobočke OTP Banky.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu