Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Unikátna stužková bystrických gymnazistov: Roztočili to s Michalom Davidom!

Michal David
Michal David (Zdroj: TASR)

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Husársky kúsok sa podaril študentom 4.E považskobystrického gymnázia. Na ich sobotňajšej (10.11.) stužkovej slávnosti hrala a spievala legenda československého popu Michal David.

Účasť speváka, ktorý už takmer štyri desaťročia baví svojimi hitmi divákov, bola o to prekvapujúcejšia, že študentom sa ju podarilo dokonale utajiť nielen pred rodičmi, ale aj pred väčšinou pedagógov.

„Latku ste nasadili poriadne vysoko, asi budem mať problém ju prekonať,“ ohodnotil nápaditý kultúrny program gymnazistov bezprostredne pred prvými tónmi David. Vzápätí však už naplno rozbalil svoje hity, ktoré na viac ako hodinu dostali do varu prekvapených účastníkov stužkovej.

„Otec jednej zo študentiek tohto maturitného ročníka je mojím dlhoročným priateľom, takže prečo by som na tejto milej slávnosti nezahral,“ povedal Michal David, ktorý prišiel do Považskej Bystrice špeciálne kvôli stužkovej. Doplnil, že nehral úplne zadarmo. Podľa samotných gymnazistov bol však jeho honorár sotva zlomkom zo zvyčajnej sumy.

Pamiatkou na prvý oficiálny krok do sveta dospelých tak okrem zelených stužiek zostane považskobystrickým gymnazistom aj spomienka na originálne vystúpenie hudobnej legendy, s ktorou si spoločne na pódiu zaspievali nestarnúce piesne.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu