Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Roxette v Košiciach: Potrpia si na galóny mlieka a kilá zázvoru

Švédske duo Roxette
Švédske duo Roxette

Švédske duo Roxette sa už v júni predstaví v košickej Steel Aréne. Jedna z najúspešnejších speváckych dvojíc po rokoch vyrazila na dlho očakávané svetové turné, v rámci ktorého sa po prvýkrát predstaví aj v metropole východu. Marie Fredriksson a Per Gessle už organizátorom poslali zoznam toho, čo ich pri návšteve Košíc poteší.

Pre hviezdy svetových rozmerov musia byť pripravené apartmány v luxusnom hoteli. Pobyt v ňom by mali zdokonaliť raňajky, obedy a večere v presne stanovenom čase. Marie, ktorá prekonala ťažkú chorobu a Per totiž dodržujú zdravú životosprávu, v ktorej plnia aj to, že nevečerajú po 18.00 hod. Zaujímavosťou je, že na stoloch pri každom chode potrebujú štyri galóny mlieka rôzneho druhu – plnotučné, nízkotučné, odstredené aj sójové.

Šatne v aréne nemusia disponovať žiadnymi výstrelkami. Škandinávskemu duu postačia pohodlné gauče, nábytok, koberce a veľké zrkadlá, v miestnosti pre Marie by sa navyše mala objaviť veľká kytica sviežich živých kvetov. Okrem spevákov, kapely a produkcie musí byť pripravená šatňa aj pre osobnú asistentku garderóby.

Z občerstvenia si potrpí Roxette na litre minerálnych vôd, značkové biele a červené víno, zmes keksov, ovocia a syrov. Organizátori nesmú zabudnúť pripraviť veľké množstvo zázvoru a nôž na jeho krájanie. Roxette po celom svete predali viac ako 75 miliónov platní. Ich veľký zlom prišiel na konci 80. rokov so skladbou Look z platne Look Sharp! Odvtedy skupina ovládla nejeden hitparádový rebríček po celom svete, predovšetkým vďaka hitom ako It Must Have Been Love, Listen To Your Heart, Joyride, How Do You Do!, Dangerous, Fading Like A Flower alebo Dressed For Success. Nie len tie ponúknu Košičanom už 6. júna o 19.00 hod. v Steel Aréne. Koncert prináša agentúra Amadeus. Posledne vstupenky na koncert Roxette kúpite v sieti ticketportal: www.ticketportal.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu