Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Lipšic & Oravcová: Rozchod?!

Minister Lipšic a Beáta Oravcová ešte v čase , keď boli šťastným párom. Teraz je vraj všetko inak.
Minister Lipšic a Beáta Oravcová ešte v čase , keď boli šťastným párom. Teraz je vraj všetko inak.

BRATISLAVA - Táto láska vyzerala tak nádejne. Ešte počas minuloročného leta sa šepkalo, že minister spravodlivosti Daniel Lipšic (32) dá svoj vzťah s moderátorkou TA3 Beátou Oravcovou (28) konečne „na poriadok“ a svoju milú požiada o ruku. Dnes je však, zdá sa, všetko inak, čaro lásky vyprchalo a dvojica sa vraj rozišla.

Aktéri tejto love story sa rozhodli nekomentovať to. Takže baby, na trhu je ďalšia dobrá partia. A pravdepodobne je tak sám... Kým v politike je kádehácky minister rozhodný a nekompromisný, na poli lásky zrejme pre neho platia iné zákony. Lipšicove obdivovateľky sa už dávno zmierili s tým, že ich objekt je „do“ Oravcovej. Dokonca sa už šepkalo aj o svadbe. Ešte v lete všetko nasvedčovalo tomu, že sa minister konečne po šesťročnom randení rozhýbal. Kúpil luxusný 3-izbový byt v centre Bratislavy, a tak sa už len čakalo, kedy cez nový prah svojho hniezdočka lásky prenesie milovanú Beátu. Dnes je asi všetko inak.

„Už spolu nechodia. Predtým boli spolu každý deň, no už asi štyri mesiace sa nestretávajú,“ povedal zdroj z ministerstva spravodlivosti. Lipšic aj Oravcová svoj údajný rozchod zahmlili do fráz o súkromí. Minister po hovorcovi Fidesovi odkázal, že „aj ústavný činiteľ má právo na súkromie. K veciam týkajúcim sa jeho súkromia sa nikdy nevyjadroval a ani sa nebude“. Podobne reagovala aj Oravcová: „Súkromie nebudem komentovať pre médiá.“ Novému Času však informáciu o ich rozchode vzápätí potvrdilo viacero ľudí z ich blízkeho okolia. Pán minister, takže ako je to naozaj? Nemusíte smútiť, na svete je toľko mladých dám, ktoré by sa chceli ráno vedľa vás zobúdzať. Ešte stále ste v kurze. Minimálne do konca tohto volebného obdobia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu