Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Laci Strike a Predná v novom videoklipe: Striekajú sa chľastom a...!

Strike a Predná pri nakrúcaní: Striekali sa alkoholom. Zobraziť galériu (9)
Strike a Predná pri nakrúcaní: Striekali sa alkoholom.

BRATISLAVA – BRATISLAVA – Bodujú v rebríčku najprehrávanejších videí! Laci Strike (36) so svojou tanečnou skupinou Street Dance Academy nakrútil nový videoklip, v ktorom spieva Zdenka Predná (26). Okrem tanca a spevu sa účinkujúci počas nakrúcania poriadne vybláznili. Najmä so striekacou pištoľou!

Nový videoklip Street Dance Academy s názvom Party sa vo štvrtok dostal medzi najhranejšie hudobné videá na svete! Za dva dni sa klip na serveri youtube prebojoval na 65. miesto s denným počtom vzhliadnutí 15 000.

Čo sa samotného nakrúcania týka, prebiehalo v disko klube v Banskej Bystrici. Účinkujúci si natáčanie vychutnávali plnými dúškami. Okrem zaujímavého „pouličného“ tanca predviedli aj šou, pri ktorej sa poriadne vybláznili. Najmä Laciho priateľka Anička sa zabávala troška netradične - striekala na tanečníkov alkohol.

Topky.sk zisťovali, ako prebiehalo nakrúcanie a koľko alkoholu sa pri ňom minulo. "Bola to len filmová scéna. Boli tam aj deti, takže do fľaše od vodky sme dali vodu. No ak to celé dobre dopadne, tak sa môže stať, že to oslávime, ako sa patrí," prezradil malé tajomstvo Strike.

 VIDEO: Street Dance Academy feat. Zdenka Predná & Robert Burian - PARTY (2010)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu