Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Čistky v Paneláku: Poletí Svarinská! A nie je jediná...

Kristína Svarinská balí kufre, Marta Potančoková má už za sebou aj rozlúčkovú scénu. Zobraziť galériu (6)
Kristína Svarinská balí kufre, Marta Potančoková má už za sebou aj rozlúčkovú scénu.

BRATISLAVA – Veľké upratovanie! V ďalšej sérii Paneláku už niektoré postavy diváci neuvidia. Ako sme zistili, nadobro skončí Nika v podaní mladej herečky Kristíny Svarinskej (21). Ďalšou na odstrel je Marta Potančoková (35). Tá dokonca už ako barmanka Natália nakrútila svoje posledné scény!

Ako sme minulý týždeň informovali, scenárista Andy Kraus má vybraté niektoré postavy, ktoré v ďalšej sérii Paneláku už priestor nedostanú. Potreboval však ešte čas, aby "odchodové" skutočnosti oznámil hercom, ktorých sa to týka.

„Skončia asi tri postavy. Zatiaľ vám viem povedať, že odíde Kristína Svarinská a tiež Marta Potančoková,“ povedal nám Kraus. Podľa našich zistení svojrázna barmanka Natália pobeží z Paneláku preč za lepším kšeftom. „Marta už nakrútila scénu, v ktorej sa lúči s kolegyňou Angie. Čiže ona už o svojom seriálovom odstavení vie,“ prezradil zdroj topiek.

Ako je to s Nikou v podaní Kristíny Svarinskej, je zatiaľ záhadou. Na naše otázky o tom, akým spôsobom sa zo seriálu vytratí, totiž nereagovala ani ona, ani Andy Kraus. Náznaky sa však objavujú už aj v aktuálne vysielaných častiach.

Jej priateľ Karol (Robo Jakab) sa totiž podozrivo točí okolo iných žien. Jednou z nich je aj jeho exmanželka Angie (Mirka Partlová). Podľa informácií od nášho zdroja títo dvaja spolu dokonca strávia vianočné sviatky. Je teda pravdepodobné, že Nika dá Karolovi kopačky a tým jej dejová línia skončí. 

Koniec Svarinskej a Potančokovej je vraj spôsobený príliš veľkým počtom postáv v Paneláku. „Každá séria priniesla nové postavy, ľudia väčšinou do seriálu pribúdali. Teraz bude ten pomer opačný,“ prezradil nám Kraus ešte minulý týždeň.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu