Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nezvestná Berkyová: Tajný pôrod v Írsku!

Vierka Berkyová Zobraziť galériu (5)
Vierka Berkyová

BELFAST – Už je mamičkou! Podľa našich informácií porodila Vierka Berkyová v lete v írskom Belfaste. Správa o tom, že má víťazka tretej série SuperStar potomka, odznela aj v relácii Oľgy Záblackej Na streche.

O Vierkinom tehotenstve sme informovali na topkách v novembri minulého roku. Práve vtedy totiž začali presakovať od ľudí z hudobnej brandže správy, že je rodáčka z Lučenca tehotná. Vzhľadom na to, že sa superstaristka už dlho nezdržuje na Slovensku, je ťažké sa s ňou skontaktovať.

Keď sme sa o jej pôrode snažili zistiť viac, nikto z jej okolia nemal žiadne informácie. Pohlavie dieťatka preto zostáva nateraz záhadou. Rovnako tak aj identita otca. Ten by však mal byť s najväčšou pravdepodobnosťou Slovák žijúci v Belfaste v rómskej komunite.

Vierkin život v Írsku je celkovo tajomný. Do krajiny odcestovala spolu s rodinou po tom, čo si to zo Slovenska namierili do Austrálie. U protinožcov sa však nezdržali dlho.

Posledné informácie o speváčkinom pobyte v Írsku sú z augusta tohto roku. Ako vtedy informovali tamojšie noviny, Berkyová sa prihlásila do britskej speváckej šou. Novinári s ňou robili rozhovor v luxusnom päťhviezdičkovom hoteli, kde pracovala ako upratovačka. Odvtedy sa pod ňou opäť takpovediac zľahla zem. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu