Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mojsej zúri: Tú almužnu si nechajte!

Braňo Mojsej
Braňo Mojsej

KOŠICE - Milionársky párik z košického Pereša - manželia Mojsejovci - sú v šoku. Producentská spoločnosť JAM FILM 1999 im konečne vyčíslila 20 % podiel zo zisku z predaja suvenírov - šálok a tričiek s logom nedávno skončenej reality show, ktorej prepožičali svoje meno.

Na faktúre v kolónke Zmluvne dohodnutý podiel sa skvie suma 1303,32 Sk. Táto cifra milionárom vyrazila dych. ,,Nemáme na to slov,“ tvrdia nahnevaní Mojsejovci.

Výstrední Košičania nad vyúčtovaním len nechápavo krútia hlavami. "Je to smiešne. Nech si tie peniaze nechajú, alebo nech ich dajú na charitu," odkazuje producentskej firme Braňo Mojsej (37). Podľa jeho manželky Nory (47), ktorá sa venuje ekonomickému poradenstvu, je nemysliteľné, aby pri obrate takmer 320-tisíc vznikol zisk o niečo vyšší ako 6 500 korún. "Ako je to možné?" pýta sa. Konateľ spoločnosti JAM FILM 1999 Marek Lachkovič sa k tejto kauze vyjadriť nechce.

"Odmietam riešiť veci súvisiace s chodom spoločnosti cez médiá. Mojsejovci zverejnením takýchto informácií porušili zmluvu. V nej sa nachádza klauzula, ktorá hovorí o tom, že sa tieto údaje nesmú poskytovať tretej strane," podráždene reaguje na obvinenia Lachkovič.

Slovná prestrelka medzi oboma stranami teda pokračuje i takmer dva mesiace po skončení markizáckej šou. A zdá sa, že tento vlečúci sa spor sa tak skoro ani neskončí.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu