Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kontroverzná Nora Mojsejová bola online: Prezradila, že chodí naostro!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (6)
Nora Mojsejová

KOŠICE - Obdivovaná aj nenávidená! Meno svojráznej podnikateľky Nory Mojsejovej (52) pozná na Slovensku už snáď každý. Zviditeľnila sa najmä vďaka svojmu podrezanému jazyku.

Eleonóra Mojsejová sa narodila 12. októbra 1958 v Trenčíne. Ešte v detstve sa spoločne s rodičmi presťahovala do Košíc. Tam ukončila štúdium na Obchodnej akadémii. Odvtedy sa venovala práci v ekonomickom odbore.

Nora a práca

Po ukončení štúdia vystriedala viacero zamestnaní. Medzi nimi aj prácu v banke - za okienkom. Časom však zatúžila po samostatnosti a začala podnikať. Zhruba pred dvoma rokmi sa Nora rozhodla spojiť podnikanie s tým, čo má najradšej - s módou. Založila si vlastnú firmu Nora Fashion. Kolekcie určené pre solventnejšie zákazníčky si sama navrhuje. Pri tvorbe nešetrí kvalitnými látkami.

Nora a vzťahy

Veľkou láskou košickej podnikateľky bol bezpochyby spevák Braňo Mojsej Avšak nie prvou! Nora už má za sebou jedno pätnásťročné manželstvo. Do vzťahu s Mojsejom vstúpila začiatkom roka 2003 - krátko na to, ako sa rozviedla s bývalým mužom. Ako sa však najnovšie zdá, ani život s hudobníkom už nebude mať dlhú trvácnosť. Návrh na rozvod totiž už leží na súde. Príčinou krachu vzťahu sú Braňove opakované alkoholové excesy.

Nora a televízna obrazovka

Málokto vie, že plavovláska vďačí za svoj vstup na obraz Erike Judínyovej. Tá jej totiž ešte v časoch, keď v Slovenskej televízii moderovala reláciu Extra, strčila mikrofón do ruky. A Nore sa to zapáčilo! Potom nasledovalo účinkovanie v Rozborilovej relácii Vilomeniny, kde sa objavila už spolu s Braňom. Program mal úspech, čo chcela zužitkovať STV. V Mlynskej doline preto nakrútili zopár dielov reality šou Domáca horúčka. Tá však kvôli vulgarizmom nepokračovala.

V roku 2005 sa párik objavil v programovej štruktúre televízie Markíza. Prerazili s reality šou Mojsejovci. Po jej skončení prejavil manažment v Záhorskej Bystrici záujem o ďalšiu spoluprácu. Vznikla tak relácia Nora a Braňo - pravdivý príbeh. Kvôli sťažnostiam a nezhodám s vedením však bola po krátkej dobe zrušená.

Kontroverzný párik to rozzúrilo. Výsledkom toho bolo prijatie ponuky od konkurenčnej televízie Joj. Tá im vytvorila vlastnú šou s názvom Čo na to Mojsejovci? Jej posledný diel bol odvysielaný koncom roka 2007. Odvtedy mal manželský párik televíznu odmlku. Až do týchto dní. Nora sa totiž vrátila na obrazovky. Comeback jej zabezpečilo účinkovanie v medzinárodnej šou o varení s názvom Kapor na torte. Vďaka nemu ju poznajú už aj v Čechách

Rozhovor

09:42:42 - otázka od: Jana Norika, velmi sa mi pacia vase modely a tvorba. Chystate nejaku modnu prehliadku? Áno, ďakujem za pochvalu. Najbližšia modna prehliadka bude koncom novembra v Prahe, potom v Bratislave a posledna bude v Košiciach.

09:45:50 - otázka od: Dr.Vyliz Dobry den :)) budem ti tykat draha Norika !!! kedze vsemohuci teda Boh je mu sa tiez tyka :)) citam o tebe ze si vraj vulgarna :))) a nie je vulgarne ze novy cas ukaze nahe cecky :))) potom ktora sa kde kur..... tak isto tv narkoza je sama o sebe vulgarna !!! este na margo novinarov mne sa hrozne paci ich slovicko udajne :))) alebo na konci otaznik :))) nic si z nich nerob :)) su to hovna :)) robia sa doleziti su mudri ako hovno v trave :))) teba mam rad :)) aspon povies co si myslis a povies pravdu :))) na rozdiel od falosnych kur.... mohol by som menovat ze ? :))) jaaaaaj este by som chcel apelovat na tu Baster ci ako sa vola ta šlapka nechutna.... na tvojom mieste by som ju hned vyhodil z domu !!! fuj !!! a mam pocit ze v tej relacii tie "damy" varali tak ako u Zableckej :))) ked vytiahli kolac z truby kupeny :)))) vela zdravia ti zelam !!! ako aj tvojim rodicom !!! aj Branovi vsetko dobre !!!! ved pokial nejde o zivot ide o hovno...... Dakujem za nazor. Doly Buster by som určite vyhodila keby som vedela kto to je, ale dozvedela som sa to až na konci ked uz bola relacia natočena. a preto som reagovala tak, ako som reagovala. To ze pouzivam vulgarizmy... takzialbohu, ja to poviem ako si myslim a nebudem hladat vhodne slovicka. Ja kazdemu poviem to co si myslim do oci.

09:46:22 - otázka od: Katarina Dobry den,,otazku nemam ale tentoraz som suhlasila s pani Norou na 100percent,,mala pravdu,,drzim jej palce aj vo vztahoch lebo cloveku je samemu smutnoo.Pekny den, Dakujem a pozdravujem. Nejako uz to dopadne...

09:47:26 - otázka od: Nina Pani Nora, viaceré Vaše fanúšičky, medzi nimi i ja, by Vás rady uvideli vo vlastnej televíznej relácii, najradšej určenej ženám. Môžeme sa tešiť? Pouvažujete nad tým, že by ste viedla vlastnú šou v niektorej televízii? Rada to pocujem :-) a mozno aj nad tym pouvažujem. Závisí to od konkretnej ponuky z televizie.

09:49:18 - otázka od: katarina6 Dobry den pani Nora,chcem sa spytat, kolko ludi sa stara o vasu vizaz a vlasy,a ci si tu starostlivost doprajete kazdy den?pekny den a nech sa Vam len dari! Dakujem pekne.. Ked idem do vysielania, tak sa stara o moju vizas iba vizážista Alex, obliekam sa sama. V bezny den, ked idem do prace, tak sama sa nalicim, ale uplne jemne.

09:51:48 - otázka od: Iva Páči sa mi, že vy jediná poviete narovinu všetko čo si myslíte. Veľmi sa mi páčili šaty, ktoré predvádzali modelky v relácii Kapor na torte. Kde by som ich mohla vidieť, poprípade kúpiť a aké sú cenové relácie šiat? Mam obchod s mojou zmačkou na Františkanskej ulici v Košiciach. Ďalši butik je v Prievidzi na Rastislavovej ulici. Čo sa tyka cien, pohybuju sa od 80 Eur do 300 eur za saty na bezne nosenie a večerne od 250 do 1500 eur.Všetko su to značkove marteraily a modely su porovnatelne kvalitou s modelmi svetovych znaciek.

09:52:17 - otázka od: Andrea Norika viem, ze je to dost osobne, ale zaujimalo by ma, preco ste nikdy nechceli deti, resp. nemali?dakujem pekny den Nenasla som vhodneho partnera :-))

09:54:16 - otázka od: ahora roman či sa pani Nora nehanbi medializovať keď má pred sebou také strašné kauzy Každemu podnikatelovi, ktory podnika v takom obore ako ja sa to moze stať. Vyšetrovanie nie je ukončene a na vašom mieste by som sa zdrzala takychto otázok.

09:54:29 - otázka od: jojo ja pre vas nemám žiadnu otázku, ptre mna ste absolútne nezaujímavá, ahoj ahoj

09:54:53 - otázka od: mária nie je to otazka,norika nedaj sa mas pravdu,ja tiež hovorím ako mi jazyk narastol,ja hovorim dnesnym celebritam "cele v riti" a brano, ak bol s kurvami tak v zivote by taky u mna nepochodil,aj keby si kolena zodral,držím palce,Turzovka Dakujem

09:55:57 - otázka od: Jana Ahojte Norika pačite sa mi ako viete rozpravat nicoho sa nebojite, odkial mate tolko penazi niekedy by som chcela byt vo vasej kozi majte sa Jaaaj, moja zlata... :-)) Nemam ja vela penazi, mam tak akurat. Nehovorim, ze triem biedu, ale moje prijmy su primerane oblasti v ktorej podnikam. Maj sa pekne.

09:56:26 - otázka od: Mirka Dobrý deň Norika...chcem Vás len pozdraviť a popriať Vám všetko dobré v živote.V show Kapor na torte ste boli skvelá, nesúhlasím s každým vašim názorom, ale to ako ste to "natreli" Mázikovej a tej Buster nemalo chybu. Aspoň niekto im povie pravdu, aké naozaj sú. Len tak ďalej...držím Vám palce.... Dakujem pekne :-)

09:57:11 - otázka od: Danka Dobrý deň, som tiež z východu.Veľa Vašich vyjadrení akceptujem a tvrdím, že máte pravdu.Vadí mi len, ako vulgárne to prezentujete. Žial, toto sa inak prezentovať nedalo a prostitutka stále u mna bude len Ku... Papa

09:59:18 - otázka od: cecil Nora zdravim Vas co s tym nestatnikom Branom? nemyslite si ze je trochu slaboch? date mu dalsiu sancu? dajte na moj nazor s Versačem si dajte pokoj ma na vas destruktivny vplyv..nie je to priatel ..je to podsivka vychcana nechutna.rozostvava ludi a potom sa vzdy pripoji k "vitazovi" a žne ovocie svojich intrig!!!vela stastia dufam ze vas este v tv uvidime...mate nam co povedat! No co už s tym Branom mojim ... nie je aspon nuda, ale popravde, niekedy by som sa radšej nudila :-)) A dakujem uprimne za radu, určite to prehodnotim.

09:59:48 - otázka od: Peter Ved sa uz len tolko nestrapnujte pani Mojsejova. Ste obycajny ludsky odpad aj s tym Vasim Brankom. Zelam krasny a nicim neruseny den. Ja vam Zlatičko takisto.

10:01:01 - otázka od: Maroš23 Dobrý deň Nora. Ste moderná atraktívna žena, ktorá je stelesnením sexsymbolu mnohých slovenských mužov. Aký máte pocit z toho, že mnohým chlapom sa počas vášho TV výstupu vytvorí povestná "hrča" v nohaviciach? Noooooooooo, to snáááád nieeeeeeee!!! Fíha, tak toto som necakala. Prajem pekny den. Ale aspon mam dobru naladu :-)) Dáme kavicku??

10:01:22 - otázka od: mauro nemyslite size sudite inych ludi na zaklade svojich predsudkov..? Nie.

10:02:02 - otázka od: simona Dobry den pani Nora,fandim Vam co satyka priamosti,povie te veci ako sa maju,co ludia neradi pocuju.Ste nar.v znameni Vahy, tak ako ja ale chcelo by to viac taktu. Co sa tyka vasej kolekcie modnych siat klobuk dole, zaujimalo by ma ci planujete robit modne prehliadky, ak ano kde a kedy? Dakujem pekny den. Uz som odpovedala vyssie. Dakujem pekne

10:02:23 - otázka od: Jose Norika vrátite sa ešte niekedy k tej oblude? Neviem.

10:02:41 - otázka od: Mirecek-ba Lubiš kysle oharky? jojo

10:04:35 - otázka od: jana Prajem Vám skvelý deň Norika, pre mňa ste stelesnením "slovenského zázraku", nikto nevie čo robíte, ale vynáša Vám to. Skvelé na tom je, že nie ste " dieťa" nejakého starého súdruha, ani "novodobého" privatizéra. Rétoriku máte síce trocha odlišnú od tej, ktorá vyhovuje mne, ale napriek tomu Vás vždy rada počujem?! Zle povedané slovo je smrtonosná zbraň, ale vy zrejme takýto "adrenalín" k životu potrebujete:) Potrebujete? P.S.: Na svoj vek ste absolútna kočka!!! Zrejme dnes viac krát odznie meno Dolly ... , keď som zistila že má 40 rokov, tak som skoro padla z nôh ( napriek tomu, že je ako prútik), vyzerá príšerne staro, nie? Správny odhad !!Ona nema 40 rokov, pretože ked porno točila v 70tych rokoch a dnes je rok 2010, tak si to vyratajme.. ma minimalne 60 rokov a tak aj vyzera..

10:05:17 - otázka od: jana zdravim vas... manzelovi Branovi ste castokrat tolerovali jeho prehresky, no naposledy to myslim uz poriadne prehnal... date mu v buducnosti este jednu sancu? Ze to prehnal je fakt. Neviem. Je to ešte predcasne

10:06:31 - otázka od: Mondocko koho uznavate ktoru osobnost ? Uznavam Bon Joviho, Ozzyho a zo slovenskyvch osobností Rytmusa, pretože ten si takisto pred usta servitku neda a nedaaaaa

10:07:31 - otázka od: kitotik Norika,aj mne sa velmi pacia vase modely. Potreboval by som kúpit nieco na svoju babku z Olsavky na zber zemiakov. Kde si mozem zakupit vase modely? Zlatičko moje.. nieco sa určite najde, len zaleži od toho, kde tie zemiaky bude zbierat. Či v Londyne alebo v Geči.. papa

10:07:56 - otázka od: - Nora si sa potrebovala zviditelnit je to tvoj prespekulovany system. Ty to vies. Aj vsetky afery jednoducho si raz taka. Aka som taka som, NO.

10:08:13 - otázka od: Helenka Norikaaa ste supeeer!!! Dakujeeeeeeeem moja.

10:09:13 - otázka od: Rebeka Zdravim,chystate nieco nove v tv?Ako sa volaju vasi psy?pprajem pekny den... Ohladom TV som sa uz vyjadrila. Moje psiky sa volaju Rinko a Lili a potom je Kusaj a miesanček je Šarpik.

10:09:33 - otázka od: 1308 Dobrý deň, držím Vám palce! Aspoň niekto si v tomto štáte povie na rovinu a na verejnosti, čo si myslí. Ste síce svojská, ale to je dobre. Dakujem za nazor. Važim si to.

10:09:54 - otázka od: Dr.Vyliz Ved jasne Norika chapem !!! ja som sa rano udrel do nohy a urcite som nepovedal do vaginy ale do pi... kazdy nadava !!! a co ja tiez !! vsetko dobre!!! Presne tak.. Pekny den

10:10:38 - otázka od: Arman Dobrý deň Som váš veliký fanúšik, lebo tento náš Slovenský "šhowbiz" je asi najnudnejší v európe a vy ste jediná ktorá to tu vie rozvýriť. Nechystáte nejaku reláciu? Hovorite mi zo srdca. Všetci su pekni, mili a dokonali... Prijemny den.

10:11:02 - otázka od: mata nechcem sa nič opýtať, ale veľmi sa mi páčilo ako ste povedali svoj názor pri tých problémoch, čo máte.držte sa Presne ste to vystihli. Pekny den.

10:11:48 - otázka od: kubo dobrý den, máte rómsky povod? dakujem Ano. Aj madarsky aj taliansky aj ukrajinsky aj rumunsky aj turecky. Vyberte si podla svojho gusta.

10:12:49 - otázka od: lýdia Dobrý deň, p.Norika,nech si hovorí každy kto čo chce, veľmi sa mi páčila Vaša reakcia na reláciu Kapor na torte, máte úplnú pravdu.Kde ten svet speje keď budeme prezentovať pekne povedané prostitútky,mám 2 malé deti a ako z nich vychovať slušné bytosti keď budeme toto prezentovať.Prajem Vám veľa pevných nervov, zdravia a nedajte sa!!!! Presne tak, toto by malo byt tabu pre civilizovanu spolocnost. Ona toci porno a ukazuje sa akoby tocila telenovelu.

10:13:09 - otázka od: Zuzana Dobrý deň, ja len toľko, že bez ohľadu na to, či budete alebo nebudete na obraze Vám držím palce čo sa práce aj súkromia týka:-D pekný deň Dakujem pekne aj Vam všetko dobre

10:13:21 - otázka od: Palo Nemas pocit ze Ti vela ludi lezie do riti pretoze mas peniaze? Mam

10:13:57 - otázka od: dagmar norika drzim palce ale ze ste im to tam dala ze celebrity???? hahhah vy ste velka celebrita Dostali len co si zaluzili a co je pravda

10:14:29 - otázka od: kvatoslava dobry den. brano preco furt chlasta? nemyslite si ze ho dusite a je to jeho psychikou? Ked ho dusim, nemusi so mnou byť. A prečo chlasta to neviem

10:15:18 - otázka od: peter dobry den norika, velmi vam s kamosom fandime, on dostal napad či by sme sa nesli pozriet do košic ku vasmu domu, a poprosit vas o fotku, ale neviem či by sme nabrali odvahu, alebo či by nas ochranka nevyhodila, Nevyhodila by vas určite.

10:16:14 - otázka od: Rogalo Pani Nora z fotiek, na ktorých bol Braňo nedávno odfotený na hotelovej izbe nahý s ľahkými ženami som mal dojem, že Braňo tam bol úplne mimo zmyslov. Nemyslíte si, že niekto ziskuchtivý ho mohol do nemoty opiť a nafingovať na neho túto situáciu, aby fotografie následne výhodne predal médiám a Braňo s tými cundrami v skutočnosti nemusel mať nič?? Može to byť aj tak. Pokial viem, Brano uz podnikol pravne kroky a preto to nechcem dalej rozvadzat

10:16:39 - otázka od: Marcel Ahoj norika , kedy ideme na kavu ? :) Zavolaj.

10:17:29 - otázka od: Lukáš Zdravim ;) Je sranda kolko ludi na Vas nadava a v duchu si mysli to iste. Len to co si myslite nie je zabalene v krasnych (debilne neuprimnych) slovach a preto nie ste "politicky korektna" ako sa hovori v americkych filmoch. Je fajn, ze sa dostane na obrazovky niekto kto sa neboji vyjadrit svoj nazor aj za cenu, ze sa nebude pacit kazdemu. Len tak dalej, nakopte im vsetkym p...l. A PS: pani "spevacka" E. Mazikova, ta stara kreatura, ja by som jej nalozil este viac ;D Drzte sa! Norika ZIJE!!! Dakujem pekne.

10:18:34 - otázka od: denisa Aké plány máte do budúcna a či sa budete zviditeľnovať v televízii. To, ze som teraz vystupila na tv obrazovke bola iba potreba reagovať na relaciu. Plany do buducnosti .. stále len moda, moda a moda. A obcas pridem na Topky s vami pokecat :-))

10:19:39 - otázka od: matka dobry den. nepochybujem ze sa mnohy ludia stotoznuju s vasimi vyjadreniami. ale to len preto ze su rovnako jednoduchy ako vy. je sice vo vasich slovach aj kus pravdy, no chcelo by to inteligentne podanie. to by ste ale neboli vy a uz by vas tolko ludi nesledovalo. cim by si potom televizie zvysovali sledovanost, ze? tych jednoduchych je stale viac. preto, ked sa pozriem na vas ako /tazko sa mi hlada pre vas status/ herecku? tak fajn, ale ... vsetko dobre teda v hereckej kariere.este vas to bavi? Sama ste si odpovedali a celkom dobre to vystihli. Pekny den.

10:20:24 - otázka od: petko ahoj, trufam si tikat, dufam že to nevadi, boli ste super v tej sou koparo na torte, dufam že budete v telke častejsie, zbožnujem vas, ste jedinečná osoba, ste skratka superrrrrrr, len tak dalej, Mne tyka kazdy.. Dakujem pekne.

10:21:13 - otázka od: Iva Dobry den, ja by som chcela vyjadrit jedno konstatovanie, co sa tyka relacie "Kapor na torte", ze vlastne Vy jedina ste varili doma a sama, co sa mi pacilo, pretoze ani jedna celebrita z tych ostatnych tak neucinila. Správny postreh. Oni podla mna ani nemaju kde navarit.

10:22:03 - otázka od: Alžbeta Ahoj Nori!Som presvedčená,že Ty si v jadre jedna skvelá ženská.Nechceš sa náhodou ostrihať?Nechať to tak maximálne po ramená a s ofinou?Myslím,že by to veľmi prospelo a omladilo.Prajem všetko dobré,drž sa. Nechcem sa otrihať a nechcem ani ofinu. Chcem byť taka stara ako Mazikova. Ale dik za nazor.

10:22:26 - otázka od: yoggi Dobry den pacilo sami ako ste si povedaly svoj nazor na tie celebrity ktore mozno ani celebrity nejsu len si to osebe myslia :D Dakujem. Presne tak.

10:22:42 - otázka od: Barbora M. Noruš, nemáš chybu, si úžasná a hlavne sama sebou. Aj ja som taká papuľka :-) Nech sa darí,ahoj. Dik Zlatko. PA

10:22:53 - otázka od: Paľo Zdravím Vás. Pani Nora môžete odo mňa pozdraviť Braňa :-) Odovzdam. Dik.

10:23:36 - otázka od: Milka Pani Nora dobrý deň.CHcela som Vám toho veľa napísať a povzbudiť Vás,avšak niekedy je menej viac.Netreeba Vám radiť,Vy veľmi dobre viete ako reagovať .A myslím si že ani falošné pochlebovanie sa voči Vašej osobe neopláca.Viete čo je vo Vás,veríte si a aj napriek tomu,že by ste mohla,nehráte sa na to čo nie ste.Zostaňte sama sebou.Možno keby som mala na Vás len meilovy kontakt by som si s vami pár pekných viet vymenila.Prajem všetko dobré. Dakujem. Aj vam všetko dobre.

10:24:29 - otázka od: Ludvik Ahoj Norika drzim ti palce som trenčan mam otazku bol tvoj tatino pilot? Inak som roky robil na letisku a som o par rokov stersi od teba,nemas to lahke ale drž sa držím ti palce ,si bohová baba,super Ano bol . A teraz sa boji ist na dovolenku lietadlom, pretože vie co sa moze stat :-))

10:25:18 - otázka od: Julia Dobry den Nora. Cital som, ze mate romsky povod. Preto by som sa Vas rad opytal aky mate nazor na nedavne udalosti v Devinskej novej vsi. Dakujem. Nemam romsky povod , ale co sa stalo v Devinskej Novej Vsi je hrozna tragedia.

10:25:45 - otázka od: tukan dobrý deň, mám na vás jednu diskrétnu otázku - aké spodné prádlo najradšej nosíte - klasické nohavičky, tangá alebo panty? Na ostro !!!

10:27:43 - otázka od: jimmi dobry den Pani Nora,prosim vas ohovarate tak zvane celebrity ale vy ste taka ista ako oni.tiez ich ohovarate ked tam nie sua ten vas slovnik KANAL. Ja sa za celebritu nepovazujem. Bola to sutaz vo vareni a nakolko som nemala moznost sa vyjadrit v dalsich castiach, pretoze som odstupila, tak som sa vyjadrila na zaver. A ked sa vam moj slovnik nepaci, tak staci nepozerat. A ešte sa tym aj zaoberat. Tak to je kanal.

10:27:58 - otázka od: KRUMPELMAN Versace je podlizavy intrigan zbavte sa ho Dakujem za radu.

10:28:18 - otázka od: Tatiana Dobrý deň, pani Nora. Ste v pohode osoba. V mnohých veciach s vami súhlasíme. Máte dobré názory a prajem vám všetko dobré, nech sa vám darí aj v osobnom živote. Dakujem pekne, aj Vam všetko dobre.

10:29:31 - otázka od: ja Dobrý deň! Aj keď je to na prvý pohľad ostré, veľmi sa mi Váš názor o tých sedliakoch páčil. Tak ako bol - aj s vulgarizmami. Veď to, že je niekto kurva, alebo ožran sa cukrovať asi ani nedá. Ďalej Vám gratulujem, že ste sa rozhodli riešiť Váš vzťah s p. Mojsejom rozvodom. Podľa mňa sa ku Vám nehodil vôbec - aj on bol podľa mňa len jedna mužská kurva, ktorá Vás vyciciavala. Oproti Vám je to neschopný slaboch. A na koniec sa mi ohromne páčilo, že ste veľkú PANI "tečiem aj z vodovodu" ADELU zotreli na plnej čiare. Môže sa ona hrať na veľkú - prišli ste Vy a ukázali ako sa veci majú. Držím Vám palce, buďte silná a ešte dodám, že by som si priala mať priateľov ako ste vy. Rovných a úprimných. Dakujem pekne, vystihli ste to na jednotku s hviezdickou. papa

10:29:59 - otázka od: maja ani nemam otazku na noriku len lichotku, ze jej to sekne a konecne pocujem jej nazor a nemisa sa do toho Brano. Drzim palce Dakujem

10:30:59 - otázka od: Jogina Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať, či neuvažujete o tvorbe modelov aj pre obyčajných ľudí. Počula som ,že Vaše modely si nemôže dovoliť hocikto. To nie je pravda. Ja si myslim, ze šaty za 80 eur si moze dovolit raz za cas kupit kazda pracujuca zena.

10:31:45 - otázka od: iveta pani Nora som rada ze ste znova na obrazovke pozeram vas ja aj moja dcera aj moja mamka mame vas radi a bude pre mna cest ak si moj kontakt ulozite ja sa zivim robenim aranzmanov ak budete nejaku vyzdobu potrebovat prosim dajte mi vediet .Mali by ste sediet v parlamente aspon by tam bol niekto kto rozmysla hlavou a nie penazenkou.pozdravujeme. Dakujem pekne. Kontakt si ulozim a ozvem sa ak budem nieco potrebovat.

10:32:40 - otázka od: Marianna Nechcem položiť ani tak otázku ako poznamenať že ste skvelá a veľmi si cením úprimnosť ktorú prezentujete aj na kamery. Priamočiaro, bez pretvárky. Taktiež chcem pochváliť úžasné modely ktoré ste prezentovali v relácii kapor na torte. Toto ma skutocne velmi teší. Je to moja najvacsia radost ak mi niekto pochvali moje mopdely, pretoze momentalne je to moj zivot.

10:34:23 - otázka od: Mirka Dobry den pani Norika, pochvala na Vasu adresu, ze ste nam-televiznym divakom relacie s "....tou tortou" povedali, ako to tam vlastne vsetko prebiehalo a priblizili ste nam ako sa tam kto vyfarbil, Vasa "spoved" vyzerala byt uprimna a pravdu povediac aj sme sa pobavili. Ste fakt dobra, len im dajte aj nabuduce! A ze celebrity, chacha!?Drzim Vam palce a zelam vsetko dobre, nech sa Vam dari. Ozaj a v Bratislave nemate nejaky svoj modny butik? Nie, butik je len v Prievidzi a v Košiciach.. Bude modna prehliadka aj v Bratislave a tato prehliadka bude aj pre beznych ludi. Listky budu zadarmo. Dam vediet na Topkach.

10:35:12 - otázka od: alex Nora chcela som Vám len napísať, že ešte zvážte či sa s Braňom rozvediete. Ste pár, dvojica ktorým to spolu pristane a spolu ste team. Ak mu odpustíte určite v budúcnosti sa vám to vyplatí, lebo spolu ste to čo ste. Bez neho to už nebude ono. Ja viem. Ale to co sa stalo neviem predychat. Mozno sa mi to raz podari. Pekny den.

10:35:39 - otázka od: eva Sevas Norika. super som sa bavila...parada.neviem z coho by zila Jojka keby ta nemali ;) len tak dalej Mozno z Panelaku. Cau.

10:36:21 - otázka od: Števules Čau Nora, veľmi ti fandím, lebo keď si ty v telke tak sa to fakt oplatí vidieť. OStatné programy sú úplne na nič. :) dúfam, že ešte dlho budeš robiť show na SLovensku Ked pride vhodna chvila, určite bude dalsia show.

10:37:57 - otázka od: Simona Dobry den Norika :) ! Sledovala som relaciu kapor na torte a mozem povedat, ze vy ste boli najlepsia "sutaziaca" ! Pacia sa mi Vase nazory a to co ste vsetko vyjdrili v televizii na kameru je pravda a pov edali ste to velmi presne o kazdej jednej postave co tam ucinkovala! Mam len 25 rokov :) a ste mi moc sympaticka osob a co ze si ponadavate, ste uprimna! :) Chcem sa Vas opytat , myslim, ze uz tu padla otazka: nerozmyslali ste vystupovat v relacii, ktoru by ste moderovali vy? Ste supr a drzim palce vo vsetkom! :) Simi z Bratislavy. Na moderovanie si netrufam, to by som asi nezvadla, ale ak bude relacia šita pre mna, tak ponuku prijmem. Dakujem Simona.

10:38:21 - otázka od: Rastislav Ahoj, stretávate sa ešte niekedy s Ferim K. známym ako "Versače" či inými účastníkmi niekdajšej reality show Mojsejovci? Ano sme v kontakte.

10:38:40 - otázka od: Monika Dobrý deň, nemám žiadnu otázku, iba Vám chcem zaželať veľa šťastia a sily do budúcnosti. Veľmi Vám fandím a držím palce. Monika Dakujem Monika pekne, aj tebe všetko dobre.

10:39:43 - otázka od: Vizgilig Zdravim Nooorika,venujete sa aj nejakemu sportu?Kto Vam venci psa......Pohyb lieci.. Jooooooj, sportu nie, Malych psov vencim ja a velkych venci jeden pan. Ale mame dost velky pozemok, takze sa vencia aj sami.

10:41:45 - otázka od: peterko dobry den norika, čo hovorite na adela show, je mam rad adelu, aj vas, preto som sa nevedel minule rozhodnut, preto som si jedno nahravala druhe pozeral, ste jedna aj druhá super, viem si vas predstavit spolu v tv Ja proti Adale nemam vobec nič. To , že som ju porazila v sledovanosti.. o tom rozhodol divák. Tá Adelina show nebude sledovana dovtedy, pokym tam nebudu glosatori, ktorí to vedia robiť. Ale to nie je chyba Adely. Adela je vyborna moderatorka a podla mojho nazoru sa mala toho držať.

10:43:31 - otázka od: sofiaeliska pani Nora..rada by som sa vás spýtala na mnoho vecí, ale nie je na to čas..zaujímalo by ma ale asi najviac to, prečo sa neustále tlačíte na televíznu obrazovku, ked sa jedným slovom len zhovadujete.ľudia vás sledujú len kôli tomu, aby sa znova pobavili na vašich výrokoch a vašej hlúposti...nieje vám trápne sa takto ponižovať?viem čo mi odpoviete,ale aj tak sa na to pýtam.vaša nadradenosť nemá hraníc a vaša hlúposť už hranice prekročila dávno.. Pokial viem, tak som na tv obrazovke nebola od roku 2007 a pokial hovorite o tlaceni sa na tv obrazovku , tak sa skuste tlacit vy, či vam daju priestor...

10:44:08 - otázka od: patrikx Možem sa niekedy zastaviť na kávu? stále ked cestujem okolo pereša nad tým uvažujem.... Možme sa porozprávať osobne a nie cez správy hm? Možme sa porozprávat :-) Aj vypiť kávu. Ja som za. Nemam s tym problem.

10:45:12 - otázka od: Florian Dobry den pani Nora. Je pravda ze sa rozvadzate s Branom lebo mu smrdia nohy? Nesmrdia mu nohy, ale navrh na rozvod je podany...

10:45:30 - otázka od: joe Zdravicko.Paci sa my jedna vec ,ako vsetko poviete co mate na jazyku,a u mna je to ferove riesenie!!!preco potom Rapery mozu nadavat atd.. a my nie? :-))) Presne tak.

10:46:38 - otázka od: zuzka AHOJ NORIKA NAOZAJ BRANA TAK VELMI MILUJEŠ?KED MU CHCEŠ ODPUSTIT TO AKO TA PONIŽIL Nikdy v zivote mu toto neodpustím.Navrh na rozvod je podany a suhlasili sme s tym obaja, ale klamala by som , keby som povedala, ze ho nemam rada. Žili sme spolu osem rokov a nie všetko bolo zle.

10:47:00 - otázka od: Lenka Dobry den prajem Norika! Chcem vam len podakovat, ze vy naozaj vyjadrite co si myslite a na nic sa nehrate. Ste jedna z mala, kto to vie povedat narovinu. Prajem vam pekny den :)) Dakujem. Aj vam všetko dobre.

10:47:25 - otázka od: miro Prajem dobrý deň! stojím za Vašimi názormi, ste uprímná a poviete všetko na rovinu .. veľa zdravia a úspechov. Dakujem. Aj vam podobne.

10:49:11 - otázka od: Anna Dobrý deň, gratulujem k úžasnému preslovu a hlavne odvahe pomenovať veci , tak ako sú...:-)) Myslím, že dnešné média nie sú pre ľudí s charakterom...preto sa asi často s nimi takýmto spôsobom potýkate...Bohužiaľ moc médii v dnešnej dobe je enormný a dokážu z človeka urobiť v sekunde hlupáka tak ako z bezcharakternej kreatúry toho najcharizmatickejšieho človeka...Viem, že ste chceli povedať verejnosti čo si o daných osobách myslíte ( a plne s Vami súhlasím - pridala by som možno ešte komentár k Belohorcovej - zlatokopke a jej riťolezeckým komentárom)...Nevadí Vám však, že "novinárske hyeny" najviac z toho celého profitovali...? Presne s te to vystihli. Prave preto som volila formu tv obrazovky, pretoze sa tam priamo prihovarate k divakovi.

10:49:45 - otázka od: - Luxus nie je vsetko. Dolezita je laska od partnera a mat dobre zazemie. Vase srdce neziada lasku po partnerovi? Zamenili by ste terajsi majetok v inom zivote za plnohodnotny vztah s partnerom bez nevery s primeranym prijmom? Nemusite odpovedat odpovedajte si sami pre seba. Odpopviem. Ja dokážem žit aj bez partnera.

10:50:46 - otázka od: Jana Dobrý deň prajem.Určite ste vo Vašej vile privítali veľa známych a vážených hostí, no zaujímalo by ma, kto bol podľa vás taky naexluzívnejší hosť :) ďakujem a pekný deň prajem.... Podla mna bol naj host v mojom dome pani Rusková, ktorá jedina podla mojho nazoru vedela čo je to televizny biznis.

10:51:28 - otázka od: Mates Zdravím, ja by som chcel len reagovať na tvoje výroky Nora, máš úplnú pravdu. Všetky celebrity sa len pretvarujú, ohovárajú sa navzájom a keď su spolu tak sa potom jeden druhému pchajú do zadku, falošnosť sveta. Hanba im. Ty jediná , čo máš na srdci to na jazyku, páči sa mi že máš svoj názor a nehanbíš sa o ňom rozprávať na verejnosti. Odo mňa podpora, málo kto to dokáže povedať do tváre druhým, či médií :) Dakujem pekne. Jednotka s hviezdickou. pa

10:52:10 - otázka od: maros Pani zlatá. Aj ja podnikám vo Vašej oblasti a nič nemám. Viete mi poradiť? Raz ste hore a raz dole... co vam poradim.. mozme dat kavu.

10:52:28 - otázka od: Dana Čau Nori, si super. Neberieš servítku pred ústa a to sa mi páči. Nie ako tie štetky celebrity. Tvária sa ako panenky Márie a v súkromí sú to tie najväčšie kurvy. Presne tak.

10:52:40 - otázka od: kockáč Si naozaj tak blba a retardovana ako sa prezentujes v mediach???? A ty?

10:53:54 - otázka od: Danka Jemelková Dobrý deň pani Mojsejová, nemám na Vás žiadnu otázku, ale držím Vám palce. Ste normálna žena, nie ako tá stará kreatúra. Aj keď tancovala v tej súťaži na Markíze, to jej nikto nevedel povedať, že tam nepatrí a naťahuje hubu na celú obrazovku. Keby nemala uši, tak sa jej ten rozškľabený úsmev otočí okol celej hlavy. Ja nemám takú možnosť ako vy, aby som sa verejne vyjadrila. Povedali ste pravdu, za nás, normálne ženy, ktoré poctivo pracujeme a staráme sa o rodiny. Presne nad tym som sa zamyslala, ze ci uz nie je clovek, co by jej to povedal. Zas sa cakalo na mna samozrejme.. :-))

10:54:10 - otázka od: evita Norika, nerozchádzajte sa s Braňom, dajte mu ešte šancu!! Jooooooj... oki

10:55:39 - otázka od: Tanus Dobry den, prosim mozte mi prezradit kde kupujete svojim psim maznacikom oblecenie? cez net? alebo v zahranici? viete mi dat tip, aby aj moj domaci maznacik bol IN? :) Dakujem za odpoved. Kupujem aj cez net na lillys.sk a kupujem im aj v zahranici v specialnych obchopdoch. Dajte nejaky kontakt, poslem vam veci po Lili.

10:56:29 - otázka od: Mates Norika, viem, že už vám muselo povedať viacero ľudí, že ste sebestredný hlúpy narcis, ktorý opovrhuje tým, do čoho by sa chcel nadovšetko dostať -do šoubiznisu. Nenapadlo vás, že to môže byť pravda? Ja nie som v sowbiznise a ani sa tak neprezentujem. To len na okraj.

10:56:43 - otázka od: Rosalie Mila Norika, chcem vam popriat vela stastia do zivota, ste velmi zaujimava osoba, drzim palce!!! Krasny den! Krasny den aj vam.

10:56:54 - otázka od: Norbert Pani Nora! Ja len tolko, ze respekt pred Vasou uprimnostou na obrazovke! Co na srdci to na jazyku. ;-) Prijemny zvysok dna!! Dakujem.

10:57:47 - otázka od: norika e. ahoj norika, chcela by som sa spýtať koľko si mala dnes už rožkov pre porovnanie s dolly :-)to bola super hlaska :-) dakujem a drzime palce si velmi sympaticka a budem ta sledovať na tv dufam ze sa tam este objavis Odkedy som spoznala Dolly, tak ziadne rozky.. lebo ma napina. Zostanem pri chlebiku.

10:58:02 - otázka od: daga Chcem sa opytat,ci nebudete otvarat dalsiu predajnu?lebo rada,by som pracovala u vas ako predavacka,dakujem za odpoved. Budem, ale v Prahe.

10:58:36 - otázka od: Džuly Dobrý deň:-) Chcem Vám povedať len to,že s Vami absolútne súhlasím,čo sa týka Vašej reakcie na reláciu Kapor na torte.Vy jediná sa nebojíte povedať svoj názor a to je mi na Vás veľmi sympatické:-) Len tak ďalej-drzím palce:-) P.S.:Vaše šaty sú nádherné :-)) Dakejem. To vždy poteší.

11:00:50 - otázka od: rtomas Dobry den Pani Mojsejova. Ja by som sa chcel len spytat ci to hrate alebo ste naozaj az taky prosty clovek? Ved hadam ani nie je mozne nechavat natolko volny priechod svojim instinktom ako to robite vy. Ak to nehrate tak by som si dovolil tvrdit, ze to ste prave vy, kto je etalonom toho co mozeme oznacit "zbohatlik" s privlastkom slovensky. Všetko je možne. A nepovazujem sa za zbohatlika, mam 52 rokov, tri nehnutelnosti, jednu hypoteku , jeden lizing a mam co robit, aby som to všetko splatila. Takze neviem o com je tu rec. Moje vystupovanie sa zahrat neda, lebo kazdy normalny clovek vyciti, ze to nie je pretvarka. Pretvaruju sa ini.

11:02:00 - otázka od: Vilicko Dobry den Nora chcem len povedat ze mate pravdu s tymi celebritami vsetci sa len pretvaruju a v skutocnosti su to vsetko falosny ludia.Aj s tym hresenim,pred kamerami su slusny a potom nadavaju a hresia viac ako my ostatny.Vy ste sama sebou a to je ok.Ale predsa len mate nejakeho oblubeneho politika resp. akoze celebritu?Dik a vela zdaru a hlavne trpezlivosti. Politika nemam oblubeneho ziadneho, lebo ma politika nezaujima natolko, aby som si tam nasla oblubenca. Je tam velka pretvarka a neuprimnost voci ludu.

11:02:33 - otázka od: ema Dobrý deň, Veľmi sa mi páčia Vaše modely, chcem sa spýtať - je možnosť si spol. šaty aj požičať? Ak áno prosim o bližšie info. ( prip. tel.kontakt). PS: Páči sa mi, že ste sama sebou a nikoho nekopírujete. Fandim Vám, nech sa daríííí. Poziciat nie. A dakujem za pochvalu.

11:05:17 - otázka od: anežka páčilo sa mi že ste zachovali úroveň a nenavážala ste sa do Bartošovej ,ktorej momentálny stav nie je na smiech ani na reality šou a myslím že ľudia odsudzujú Banášovú za zneužitie niečoho čo nie je na smiech.Držím Vám palce Suhlasim s Vami, Iveta je clovek, ktoremu treba pomoct a povazujem za nechutne si ju pozvat v takom citovom rozpolozeni do show len preto, aby som mala sledovanost

11:05:35 - otázka od: Saša Len Vám chcem povedať,že Vám držím palce a že ste to tym takzvaným celebritám pravdivo natrela. Dakujem

11:06:13 - otázka od: Robert Duska Dobry den pani Nora.Chcem sa vas opytat ci nepremyslate vstupit do politiky nakolko si myslim ze by ste sa tam hodili.Slovensku chyba niekto na politickej scene kto vie povedat akukolvek pravdu nahlas. Ps: neviete mi zohnat neaku pracu? Dakujem a prajem pekny zvysok dna. Politika ma zatila nelaka

11:08:28 - otázka od: Peter Drajna chcem sa opýtať, nech pani podnikateľka jasne poviem odkiaľ pochádza pôvod jej majetku. Hovorí sa že ona bola rezešou biely kôň a robila pre neho rôzne finančné machinácie a za to dostával tučné provízie, ale ked ju chceli odstrániť tak akurát v tedy začala byť verejne známov osobou, je to pravda pani podnikateľka mojsejová? Vy to mate tak cle potrpane v hlave, ze uz od zavisti ani neviete co by ste hovorili, splietate piate cez deviate a tak ako ste to napisali to ani nie je mozne aby to tak bolo. Na tom sa stale dobre zasmejem.. Hlupost a zavist kvitne v kazdom veku a prostredi.

11:11:08 - otázka od: Zuzana Norika srdecne Vas zdravim, som Vasou velkou obdivovatelkou, a preto Vám želám veľa síl do tohoto všetkého a hlavne na všetkých neprajníkov. Držte sa Zuzana Dakujem pekne Zuzana, aj všetkym ostatnym. Prijemne sa s Vami komunikovalo, mala som s Vami pekny start dna. Vzdy rada prijmem pozvanie aj nabuduce. Caute!!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu