Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Šialenstvo na internete: Raper Opak je mŕtvy!

Raper Opak je podľa zlomyseľných rečí mŕtvy. Zobraziť galériu (6)
Raper Opak je podľa zlomyseľných rečí mŕtvy.

BRATISLAVA – Náhla smrť! Tieto slová sú momentálne spájané s menom bratislavského rapera Opaka alias Milana Janáčiho (29). Kvôli jeho úmrtiu sa vraj rušia všetky jeho aktivity, vrátane súťaže pre mladé talenty. Našťastie išlo iba o fámy. Člen formácie AMO je živý a zdravý.

Zábava na jeho účet alebo konkurenčný boj? Raper Opak vymyslel súťaž pre mladé talenty, nakoniec však má kvôli nej veľké problémy. Práve na internetovej stránke speváckeho súboja sa totiž objavila správa o jeho smrti. „Súťaž sa neuskutoční z dôvodu náhlej smrti rapera Opaka,“ napísal niekto. Dokonca sa na fórum drzo zapísal pod prezývkou „porota“, aby dodal svojim slovám dôveryhodnosť.

No aj napriek oficiálnemu výzoru táto správa našťastie nie je pravdivá. „Myslím si, že to bol blbý fór a o takýchto veciach sa nežartuje. Súťaž je pre hudbu a talenty, nie pre závistlivých pokrytcov. Samozrejme, že som sa necítil dobre, keď mi volali kamaráti, či žijem. Potom som si zmeral tep a napadlo mi pri tom, či mi náhodou niekto nechcel takto pomôcť s promovaním súťaže. Ale k nikomu takému som sa zatiaľ vo svojich komentároch nedopátral,“ povedal nám k incidentu samotný raper, ktorý to už celkom predýchal. Všetko totiž vyzerá tak, akoby len niektorý zo súťažiacich spevákov chcel týmto oznámením vyradiť z boja svoju konkurenciu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu