Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Odsúdené končia: Dzuríková to nevie predýchať!

Gabika Dzuríková ako Magorka. Zobraziť galériu (6)
Gabika Dzuríková ako Magorka. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Škrt cez rozpočet! Pár slovenských herečiek, vrátane Gabriely Dzuríkovej (37) príde v blízkej dobe o kšeft. Nakrúca sa totiž posledná séria jojkárskeho seriálu Odsúdené. Herečka tomu stále nechce uveriť!

Vydržali len rok! V jeseni minulého roka sa na televíznych obrazovkách zjavil seriál zo ženského väzenského prostredia – Odsúdené, vďaka ktorému sa tvorcovia postarali o rozruch. Onedlho však už bude lesbickým vzťahom, drsným potýčkam a nespravodlivým hádkam koniec. "Treťou sériou seriál Odsúdené na televízii Joj skončí. Môžeme sa tešiť na to, že osudy všetkých odsúdených i ostatných protagonistov sa definitívne uzavrú," potvrdila naše informácie Perla Vohralíkova z PR oddelenia televízie Joj.

Topky.sk zisťovali, ako sa vyrovnáva s tým, že sa momentálne nakrúca posledná séria tohto seriálu, herečka Gabriela Dzuríková. Napriek tomu, že brunetka priznáva, že rozhodnutie o konci je v kompetenciách televízie, tajne verí tomu, že seriál bude mať pokračovanie. „V kútiku duše mám pocit, že sa to ešte neskončí, že sa to predsa len potiahne ďalej,“ priznala. Gabika za mrežami stvárňuje Magorku, ktorá je jednou z ústredných postáv. Ak by však definitívny koniec seriálu mal byť neodvratný, dokázala by sa s tým vyrovnať. „Hovorím si, že ak by to malo mať v budúcnosti nejaký retardujúci charakter, tak je lepšie, ak to skončí,“ dodala.

Dzuríková sa v porovnaní s ostatnými herečkami o svoj príjem nemusí veľmi obávať. Po konci v Odsúdených jej totiž ostane ešte postava Pipiny v sitkome Mafstory a zdravotnej sestry Majky v markizáckej Ordinácii v ružovej záhrade. Isté teda je, že na obrazovkách ešte zostane.

 

Zaspomínajte si na Odsúdené

Odsúdené: Ktorá z herečiek je najbrutálnejšou väzenkyňou?!

Herečka Podzámska sa vyzliekla! Ukázala nahé telo!

VIDEO Podzámska z Odsúdených: Som lesbička!

VIDEO Porubjaková v Odsúdených: Som odporná!

VIDEO „Odsúdená“ Gabika Dzuríková: Viem byť aj super sexi!

VIDEO Dzuríková v Odsúdených: Najradšej by som ich podrezala!

VIDEO Nahá Podzámska s Vágnerovou: Lesbické hrátky v sprche!

Mrcha Podzámska: Strašne sa dogrcala!

VIDEO Ponížená Podzámska: Stiahli jej nohavičky a napchali jej ich do úst!

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Gabikou Dzúrikovou.



Gabriela Dzurikova na premiere filmu Kajinek


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu