Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šmajda po hrozivej nehode: Strach zo šoférovania?!

Miro Šmajda Zobraziť galériu (6)
Miro Šmajda

BRATISLAVA – Človeka to poznačí! Spevák Miroslav Šmajda (21) mal minulú stredu ráno nebezpečnú haváriu, pri ktorej akoby zázrakom unikol smrti. Ako sa s touto nepríjemnou udalosťou vyrovnáva? Bojí sa sadnúť si opäť za volant?

Už nemusel byť medzi živými! Záchranári, ktorí prišli na miesto Šmajdovej nehody, ostali zaskočení. Pri pohľade na zošrotované auto si mysleli, že posádka haváriu neprežila. Spevák však vyviazol len s ľahkými škrabancami. Nás zaujímalo, či sa tento nepríjemný zážitok nejakým spôsobom podpísal na jeho psychike.

„Strach nemám,“ povedal nám na adresu toho, či sa nebojí opäť šoférovať motorové vozidlo. „Je to vec, ktorá sa môže stať každému práve vtedy, keď to vôbec nečaká... Treba byť opatrný,“ dodal. Škoda len, že sa mladý superstarista musel poučiť na vlastnej koži. Počas účinkovania v tanečnej súťaži Let´s Dance 4 totiž odstúpil práve kvôli maminej nehode.

V súvislosti s minulotýždňovou nehodou sa blondiak netrápi nad tým, že zdemolované auto už nebude schopné prevádzky. „Autíčko sa vyrieši nové,“ poznamenal Miro, ktorý sa počas účinkovania v Česko Slovenskej SuperStar netajil tým, že má pomenej finančných prostriedkov. Vystúpenia, koncerty, účinkovanie v tanečnej súťaži sa zrejme postarali o to, že spevák už nemá problém s peniazmi.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu