Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dara Rolins v deň pohrebu motocyklistu: Tajný útek z Čiech!

Dara Rolins Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins

BRATISLAVA/PRAHA – Zdrhla do zahraničia! Dara Rolins (37) sa nezúčastnila včerajšieho pohrebu motocyklistu, ktorý umrel po zrážke s jej autom minulý týždeň. Pop diva totiž odletela v piatok ráno spolu so svojou dcérou a manažérkou Evou Skállovou do zahraničia.

Český denník Aha! priniesol informáciu, že Dara Rolins včera ráno odletela z pražského letiska Ruzyně. Použila pri tom VIP salónik, aby sa vyhla pozornosti okolia. Do zahraničia išla tajne spolu s dcérou Laurou a manažérkou Evou Skállou a jej ratolesťou. Údajne odleteli do Bulharska.

Podľa človeka z okolia pop divy však tento krok nemožno vôbec chápať ako odchod na dovolenku. „Doteraz sa Dara a jej manažérka spolu s deťmi skrývali u kamarátky na severe Čiech. Ich ratolesti nesmeli vychádzať von, aby ich nikto nevidel. Pre dvojročné dievčatá bol pobyt v uzavretých priestoroch počas letných horúčav naozaj náročný,“ vysvetlil človek blízky speváčke.

„Dúfam, že to všetko skoro skončí a ja zasa budem môcť niekedy pokojne zaspať,“ povedala pop diva pre Aha!. Speváčkin presun do zahraničia sa konal v čase pohrebu motocyklistu, ktorý zahynul minulý týždeň po zrážke s Dariným autom. Novou informáciou v tejto tragickej kauze je, že zosnulý Jiří Rotrekl (†63) údajne nemal na hlave v čase zrážky helmu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu