Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Víťazka Let’s Dance Nela Pocisková bola online: Šmajda naozaj spravil blbosť!

Nela Pocisková. Zobraziť galériu (4)
Nela Pocisková.

BRATISLAVA – Nela Pocisková sa narodila 4. októbra 1991. Tento rok zmaturovala na bratislavskom konzervatóriu. Okrem školského úspechu zaznamenala aj tanečný. Podarilo sa jej totiž vyhrať markizácku šou Let’s Dance 4.

Nela spieva od detstva. Jej prvým úspechom bolo, keď ako štrnásťročná získala rolu v muzikáli Neberte nám princeznú. Ján Ďurovčík u nej na kastingu vybadal talent a dovolil jej skúšať s ostatnými hercami bez toho, aby mala prisľúbenú rolu. Nakoniec však hrala postavu Katky na druhej premiére. Odvtedy ju Ďurovčík stabilne obsadzuje do svojich predstavení.

Nela účinkuje aj v markizáckom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade. Tento rok ju televízia zaradila aj medzi tancujúce celebrity v Let’s Dance 4. Najmladšia účastníčka celú šou s prehľadom vyhrala.

Ako speváčka sa zviditeľnila v minuloročnom Eurosongu po boku Kamila Mikulčíka. Tento rok zas koncertovala s víťazom Česko Slovenskej SuperStar Martinom Chodúrom.

Rozhovor

10:10:30 - otázka od: Magi Ahoj, ja sa len chcem opytat, ci nemas blby pocit z toho, ze si dostala hlavnu ulohu Marion v Robinovi len tak, zatial co mnohi ini museli prejst castingom a trapit sa v show pred kamerami (zatial co dru rovnako v divadle ako aj ty a su na rovnakej urovni a niektori ho mali aj vysokoskolsky vystudovane) ahoj ja len trosku poopravim tvoju otazku bola som na kastingu a bola som aj predspievat producentovi a vsetkym ostatnym makam a robim vsetko to iste ako vseetci ostatni akurat do tej sutaze som ist nemohla z dovodu ze som mala maturitu a lets dance

10:14:35 - otázka od: Ema Ahoj Nelka, chcem sa Ta opytat, kolko merias? lebo vyzeras byt dost vysoka (co je dobre:-)) hehe dakujem meriam uff asik 168 cm ...niesom vobec vysoka to sa iba zda ....:))))))))

10:15:57 - otázka od: dana ahoj, aky to bol pocit, ked si vyhrala lets dance? uplne uzasny .....myslim ze to sa moc neda opisat ale bola som strasne stastna....nikdy by som to nepovedala cize o to viac....naozaj neuveritelny pocit...

10:18:01 - otázka od: mata Ahoj, nebola tvoja ucast v lets dance trochu nespravodliva, kedze na konzervatoriu si sa venovala aj tancu? elenka mala za sebou osem rokov balet a stevko mal za sebou profesionalne tancovanie spolocenskych tancov ...vsetci herci kt boli v tejto sutazi mali za sebou konzervatorium ...nikdy som nerobila tanec profesionalne ..zacinala som z rovnakej ciari ako vsetci ostatni

10:21:19 - otázka od: sonaya ahoj Neli :) vo svojom veku toho uz mas vela za sebou...nemas pocit, ze si si nestihla uzit detstvo, pubertu? dakujem ajoj....vies co svojim sposobom mas pravdu ale ja robim pracu ktoru milujem a som stastna za to ze ju mozem robit a nemyslim si vobec ze som o nieco prisla .....mam skvelych kamaratov a prezila som si aj svoju pubertu...mozno nemozem ist s kamoskami niekedz von lebo na druhy den robim ale ono to potom prinasa svoje male ovocie ked napriklad vidim moju maminu v hladisku v divadle ako jej tecu slzy...a stoji to za to

10:22:37 - otázka od: Broni Ahoj aj ja som tento rok maturovala tak viem aky to je uzasny pocit:)zmaturovat:)prajem ti vela vela uspechov, Sice ak mam pravdu povedat na zaciatku som ta nemala rada...lebo si mi pripadala taka namyslena (mozno som to mala spojene aj s Cajockami)ale ked som pozerala Lets Dance velmi milo si ma prekvapila....som velmi rada ze ti slava nestupla do hlavy....este raz vela uspechov prajem:) dakujem velmi pekne.....v prvom rade gratulujem:)))).....som rada ze si zmenila nazor vazim si to

10:23:10 - otázka od: andrea ahoj Neli:) chem ta iba pozravit a dzim ti place na vysku:)pekny den:) jeeej...dakujem ti veeelmi pekne aj tebe krasny den :)))

10:24:35 - otázka od: peter ahoj nela, ako bolo na dovolenke, to ste už doma z tuniska????? ahoj...ano vcera sme prileteli....vies co nevyslo nam moc pocasie teplo bolo asi iba tri dni...ale inak bolo super si myslim...s babami sme skvela partia :)

10:25:40 - otázka od: peto ahoj nely, mas fakt super hlas, ked si spievala v eurovizii sme to kukali s kamosmi na velkej plazme v bare a ked si sla tak sme to dali na plne pecky, ked si tahala tak vysoko až nam skoro pivo zo stola spadlo, bol to užasny zažitok, dakujem zan, waaaaaaaaaw...jezis dakujem ti velmi si ma potesil ...to sa strasne tessiim ....heheee

10:26:56 - otázka od: peter ahoj, vies že sa na teba velmi hnevame :-))) cele krompachy na vychode slovenska, kedy nasa best off spevačka vydá konečene nejaky album???? mas hlas od boha, užasnyýýýý och...prepacte mi urcite by som raz chcela nieco vydat ked budem spokojna s tym co by na tom cd bolo...nieje to take jednoduche ale raz to priide hahaha ...pozsravujem krompachy a dakujeeeeem :))))

10:28:50 - otázka od: pjotr ahoj, ako to bude s tebou v ordinacii? budes tam dalej dufam, inač to už nebudem pozerat, pride nejaka vyrazna zmena????? ahoj....hehee no myslim ze sa nechystam zabit ..ale co si vymyslia scenaristi je vo hviezdach:))....vyrazna zmena asi nehrozi stale riesim to iste mam pocit ...ale myslim ze mam v zmluve ze nemozem hovorit co sa bude diat :))) prepac mi :))) ale dakujem :))

10:29:57 - otázka od: peterko ahoj, nelakaju ta aj do nejakeho ineho serialu?? viem si ta predstavit v panelaku alebo keby bolo keby, podla mna by si sa tam velmi hodila jej dakujem ...vies co mala som nejake ponuky ale nie vsetko sa da robit ..ani kvoli casovym dovodom teraz bola moja priorita najma skola...:))

10:31:03 - otázka od: Nikol Ahoj Nela. Volám sa Nikola Poníková som z Prešova. Chcem Ti zaželať veľa úspechov a aby sa ti darilo tak ako doteraz. A posielam odkaz od oca , že pozdravuj Nelkinu mamku on ju pozná zo Záhradného, on je z Tulčíka volá sa Ondrej Poník...Tak sa drž :) jeeeeeeeeeeeeeej ...dakujem velmi pekne pozdravujem naspat ...a pozdrav odovzdam :)

10:32:18 - otázka od: Aďka Ahoj Nela. Som veľmi rada,že sa konečne na Slovensku objavil taký talent ako si ty. Ako bolo v Tunise? waw dakujem ...aj ked neviem ale dakujem vaziim si to ...a v tunise nam prsalooo cize mohlo byt aj lepsie ...ale sme super partia nejako sme to zvladli :))

10:33:44 - otázka od: peterko ahoj, si fakt skvela, som kukal lets dance a bolo to uchvatne, fakt si super tancovala, si užasnaaaa, a aj si pekna to vies??? ako vychadzas s janom? jeheeee odpadnem dakujem heh:)))....a neviem o tom teda nepripadam si tak ale dobre mi to padlo :) ... s janom vychadzam dobre je to moj manazer a dobry kamarat cize mala by som s nim vychadzat dobre :)

10:34:44 - otázka od: bubi ahoj, na akom aute jazdis, viem že mas bmw ale neviem aky je to model, ked možes napises že si kuknem na googli, diki, pekny piatok uff ja sa v tychto veciach moc nevyznam ale viem ze je to trojkova rada :)

10:36:16 - otázka od: matko ahoj, ake mas plany na dnesny večer a na vikend? vraj hlasia dažd, tak to nebude moc dobry vikend ajoj..nooo...uz by som straasne chcela normalne leto...ja mam ale pracovny vykend vacsinou tocim a potom som v prahe...a na dnesny vecer myslim ze tocim ....heh

10:37:58 - otázka od: pjotr ahoj, mam otazku ale neviem či budes vediet odpovedat, sice asi hej, vies ked ste začinali lets dance, prve kolo a bol zostrih o tancujucich celebritach a ty si tam mala zostrich aj z hier z divadla, ktora to bola hra kde si držala v ruke zbran?? a čo si tam hrala, teda koho, dik za odpoved, si super, jej dakujem ti velmi pekne...to bolo west side story na novej scene....:)...krasne predstavenie a moja srdcovka :))ale uz bola derniera bohuzial (posledne predstavenie)....som si poplakala :)

10:38:23 - otázka od: Martin ahoj nelka :) blahoželám k úspechu v Let`s dance a prajem všetko dobré v živote.S pozdravom Maťo, Prešov. dakujeeem matko veeelmi pekne vazim si to ....

10:40:41 - otázka od: bubo dakujem že si, si skvela herečka, spevačka, tanečnica, si pekna a mila, usmievava a ide z teba optimizmus, si super proste, nasa hviezda, druha marika gombitova, alebo prva??????? jeeeeej...marika je iba jedna ale toto bolo tak kraaasne az sa smejeeem boze dakujem strasne moc

10:41:18 - otázka od: miška Ako sa ti darí v tvojom súkromnom živote, ale i v tom osobnom. prepac mi ale sukromny zivot by som si nechala pre seba :)

10:42:23 - otázka od: martin ahojky nely ako sa mas? ajoj...mam sa super po mature takze super a co ty?? dufam ze super..:)

10:47:37 - otázka od: timea ahoj, nie som žiadna závistlivka práve naopak obdivujem úspešné a silné dievčatá a ženy ale nehnevaj sa tebe neviem prísť na chuť. prečo tak strašne afektuješ? Nie si žiadna ohava ale ani kráska si obyčajná baba ktorá by mohla byť aj sympatická keby si chcela. troška a nebyť taká dôležitáskromnosti nemyslím si že si hviezda Slovenska... ahoj, pekný deň... ahoj.... som aka som a nemienim sa menit neviem sice co je to dolezitaskromosti ale respektujem to je to tvoj nazor ...a inak ani ja si to nemyslim s tou hviezdou ...maj sa pekne papa

10:47:56 - otázka od: Tomas tanga ci nohavicky??? fuha na telo :)

10:49:17 - otázka od: lina ahoj Nelka, si veľký talent a všetko čo robíš je úžasné.. Prajem ti v živote ešte veľa úspechov a nech sa ti darí vo všetkom čomu sa budeš venovať. A ako ideš prázdninovať? ...drž sa dakujem ti velmi velmi pekne... snazim sa a budem dalej robit ...prazdniny caka ma jedna dovolenka s rodicmi a partiou a potom skusam muzikal v prahe ....

10:50:18 - otázka od: IGOR NELA,AKO TO VSETKO STIHAS NATACAT SERIAL,SKOLA,RODINA,LETS DENS-BYVALI,FRAJER,KLOBUK DOLU V TOMTO PRED TEBOU.DAJ RECEPT.PRAJEM TI VELA ZDRAVICKA A NAJMENEJ OTRAVNYCH PAPARAZOV.CAU. waw dakujem ti velmi pekne...ako ??? sama neviem ...niekedy aj nestiham :)))...keby som mala recept tak dam..snad iba ten ze ma moja robota bavi :)

10:51:01 - otázka od: riderton ahoj, chcem sa spytat ci si bola volit? nemusis pisat stranu, aspon daj indiciu:) strasne ma to mrzi a je to zle a viem o tom ale nebola som iba kvoli tomu ze som bola odcestovana :...

10:54:03 - otázka od: Pali Ahoj Nela. Dúfam, že Ti môžem tykať. Chcel by som sa opýtať, ako sa Ti darí a čo Ťa čaká najbližšie obdobie. Zároveň mám prosbu, ako by som sa mohol s Tebou skontaktovať (priamo alebo cez manažéra) a dohodnúť Tvoje účinkovanie na akcii v Poprade (termín november 2010) - organizujeme rôzne podujatia pre deti (cca 2600 ľudí - Aréna Poprad) Bližšie informácie by sme dohodli telefonicky alebo mailo. Želám všetko dobré v osobnom i pracovnom živote. Pali jasne ze mi mozes tykat :)...myslim ze sa mam fajn mam po mature cize sa tesim...a najblizsie ma caka muzikal v prahe a jasne len nechcem to pisat sem ani mail ani cislo urcite by to bolo cez manazera len teraz neviem ako to riesit ...kedze nechcem davat nejae udaje na diskusiu ..prepac...

10:54:17 - otázka od: THE ROCK Si šteklivá na chodidlách? straaasne :))

10:55:31 - otázka od: Bibiana Ahoj, Nelka. Blahoželám Ti k tohtoročným úspechom všetkého druhu. V jednej z častí Let´s Dance si spomínala, že si trávila prázdniny u babky v Záhradnom. Len som chcela vedieť, či je to to Záhradné pri Prešove? Máš korene z východu? Ďakujem. Pekný deň. ajoj...ano ano je to rpi presove moja maminka odtial pochaddza a mam tam polku rodiny...a dakujem ti velmi peke :))aj tebe pekny den ..:)

10:55:59 - otázka od: OGGY Máš rada masáže? ano..:)

10:56:28 - otázka od: IGOR NELA,AKO TO VSETKO STIHAS NATACAT SERIAL,SKOLA,RODINA,LETS DENS-BYVALI,FRAJER,KLOBUK DOLU V TOMTO PRED TEBOU.DAJ RECEPT.PRAJEM TI VELA ZDRAVICKA A NAJMENEJ OTRAVNYCH PAPARAZOV.CAU. tusim ze som uz raz odpovedala ci ???

10:57:09 - otázka od: Pipo Máš radšej ponožky a tenisky alebo plážové žapky a bosé nohy? to preco taka otazka :)mam rada aj to aj to podla toho ake je pocasie ...:)

10:57:33 - otázka od: Ladi Nela si super , zelam Ti vela uspechov a pevneho zdravia... dakujem ti velmi velmi pekne ....:)

10:58:01 - otázka od: Peter Ahoj si veľmi pekná waw....dakujem ti :)

10:58:24 - otázka od: karol bola si volit ? nebola som a mrzi ma to bola som odcestovana

10:59:34 - otázka od: jaro Ahojki Neli chcem sa ta opytat ako si zvladla cely ten priebeh tanecnej horucky sama neviem .:)...bolo toho na mna trosku vela ale povedala som si ze sa na dva ci tri mesiace zatnem a idem do toho...mala som super tanecneho partnera a bavil ma ten tanec...a to je asi to najpodstatnejsie...:)

11:00:13 - otázka od: Ĺubica Ahoj Neli, videla som ťa vo Fidlikantovi na streche, bola si super a rada si pozriem aj ďalšie tvoje predstavenia.Prajem Ti veľa, veľa úspechov, dúfam, že Ti sláva neprerastie cez hlavu... ajoj..jej dakujem ti velmi pekne to sa tesim ....a neboj sa myslim ze to mi nehrozi....:)

11:02:07 - otázka od: Niki Ahoj Nela, už máš po maturitách? Sadli Ti otázky? Čo Ťa čaká v najbližšej dobe? Budeš aj oddychovať? V Lets Dance si bola fakt dobrá, ja som to síce veľmi nesledovala, ale keď som Ťa pár krát náhodu zazrela, tak si bola fakt zlatá. Prajem všetko dobré... dakueeejm velmi pekne ...ano uz som po a mala som aj stastie aj smolu..na slovine som si vytiahla asi najlepsie a na dejinah kt zboznujem som mala smolu....v najblizsej dobe skusam muzikal v prahe ... :)

11:09:14 - otázka od: Veronika Ahoj Neli, ako sa ti darilo na maturach? dufam, ze si to zvladla v poho :)drzim palce a prajem vsetko dobre do buducnosti...a este otazka: Aky je tvoj oblebeny parfem? dik, Veve ajoj...no mala som aj smolu aj stastie cize tak pol na pol ... a dakueeem ti :) oblubeny...armani diamods :) ....

11:09:51 - otázka od: Anik Ahoj, ako tráviš voľný čas ak nejaký máš? ajoj....travim ho spanim :)) s priatelmi s knihou :))) vselijak...je ho malo ale niekedy sa najde :))

11:10:21 - otázka od: Paloma Ahoj Neli čo si si pomyslela tesne potom čo Miro Šmajda odstúpil zo súťaže? uff asi to ze to naozaj spravil blbost ....:)

11:11:12 - otázka od: slavka nelutujes ze si bola v lets dance?? nasla si si tam nejaku dobru kamosku? vobec nelutujem spoznala som kopu skvelych ludi :))

11:12:46 - otázka od: Zuzana Ahoj Nelka ešte v tebe ostali spomienky v Lets Dance a s kým si najlepšie vychádzala? uff no jasneee..:)) to mi ostane este velmi dlho ...a skym ?? nemam niekoho konkretne boli sme naozaj vsetci super partia

11:13:46 - otázka od: Milli Ahoj Nelka, skláňam sa pred Tvojim talentom a je mi veľmi simpatické, s akou pokorou a skromnosťou pristupuješ k svojim úspechom. Preto Ti želám veľa síl, energie a nakoniec aj šťastia v Tvojej ďalšej umeleckej kariére. Všetko dobré Ti samozrejme prajem aj v osobnom živote. Otázka : Aké sú Tvoje najbližšie plány? waw dakujem velmi velmi pekne :))...vazim si to.... a moje plany idem skusat muzikal do prahy...:)

11:14:00 - otázka od: Martin Ahoj Nelka :) Blahoželám k úspechu v Let`s dance a k maturitám.A želám všetko dobré v živote!!! Maťo, Prešov. dakujeeeeeeeeeeeem strasne moc:))

11:14:33 - otázka od: Lenka Ahoj Nely, keby som ťa stretla niekde na ulici, alebo v nákupnom centre a požiadala ťa o foto, odfotila by si sa so mnou? (ozaj túto noc si sa mi snívala aj s Peťom Modrovským, že ste spolu chodili, xixi) hahaaaa jezis no pekny sen :)) a jasne ze ano preco nie preboha :)))

11:14:52 - otázka od: Jana Ahojček Neli musíš sa aj šetriť lebo nadmerný stres ti môže ublížiť mám ťa rada ahoj. ano ano dakujem velmi pekne ..budem davat pozor neboj :))

11:16:25 - otázka od: Martin Ahoj nelka gratulujem k vitaztvu v lets dance, velmi sa mi pacis ako herecka a aj ako osoba :) ale chcem sa ta opytat kedy ta mozem/e vidiet v Kosiciach na niejakom predstaveni? Drzim palce :))) dakujem velmi pekne to sa tesim :)))...a v kosiciach ufff no momentalne neviem asi niekedy v septembri sa tam chystame na zajazd...:)

11:16:44 - otázka od: Jakub Akú máš rada hudbu? vsetko co je dobre..rnb pop hip hop soul jazz....

11:17:08 - otázka od: jaja Ahoj Nelka, držala som Ti v Lets Dance moc moc palce, si moc šikovná a myslým, že by si mohla byť pre mladých takým pozitívnym vzorom..... dúfam, že ťa niekedy uvidím aj naživo snáď na nejakom predstavení :-D želám všetko dobré dakujeeeeem a to je strasne super sa tesim ....a dufam teda aj ja :))

11:17:43 - otázka od: Tomáš Aký máš rada šport? vsetky mozne .... plavanie beh ..korcule karate ... :))

11:17:56 - otázka od: lucka Ahoj Neli, kam sa chystáš na dovolenku? do turecka :))

11:19:12 - otázka od: lubos Ahoj! Chcem sa opýtať či ťa ľudia na ulici spoznávajú a či ti to nelezie na nervy? vies co tak normalne uplne minimalne :)) vobec nie neopak niekedy je to rpijemne

11:19:30 - otázka od: peťa ahoj neli, aký mas vztah k durovcikovi? ste alebo boli ste niekedy viac ako kamarati? teda myslim tym milenci nie neboli sme kamarati a je to moj manazer :)

11:19:55 - otázka od: Tajný Ctiteľ Muž tvojich snov? musim sa s nim vediet rozpravat :)

11:20:29 - otázka od: franky cau. v akom divadle resp.v akom predstavení ta mozme vydiet. hráš aj cez leto? v heineken tower stage cajocky na novej scene fidlikant na streche a v lete skusam v prahe :)

11:21:04 - otázka od: Romi Chcem sa spýtať akú používaš kozmetiku? Vždy vyzeráš veľmi pekne a prirodzene. dakujeem ....krem mam garnier myslim nepouzivam nic specialne :)

11:23:09 - otázka od: Susi ahoj prajem ti v živote iba samú radost vieš aj tak dobre plávat ako tancovat?chi ja super plávem no tanec teda rytmus nechápem chi heh ja urcite neviem tak plavat ...:)

11:23:26 - otázka od: Milan najkrajsie nohy v lets dance ;) ooooch dakujem :))

11:23:37 - otázka od: Martin Ahoj Nelka :) Blahoželám k úspechu v Let`s dance a k maturitám.A želám ti všetko dobré v živote!!Si hrozne zlatá!!! Maťo, Prešov. dakujeeeeeeeeeeeeeeeem :))

11:23:49 - otázka od: madajova marta Ahoj Nelka, si velmi milá a dúfam že zostaneš taká aj naďalej, prajem ti veľa zdravia,štastia a lásky a pekné prázdniny dakujem velmi velmi pekne :)))

11:23:56 - otázka od: Grande Pedro Máš radšej leto či zimu? letooooooooo:)

11:24:32 - otázka od: mata ja sa nechcem nic pytat len chcem povedat-teda napisat,ze nela je sikovna tanecnicka,dobra herecka a sympaticka zena.drzim jej palce aby sa jej v zivote vsetko darilo dakujem ti strasne moc:))))))))

11:24:54 - otázka od: Jozef Ahoj Nelka, ako si oslavovala vytastvo? moc som to neoslavila cakali ma maturity:)

11:25:49 - otázka od: danka-vranka ahoj Nelka, v lets dance si vytrela aj p. Podzamskej kocura. Finale bolo skvele, uplne ine, ako vela ludi predpokladalo. bolo krasne vidiet Vas dve s p. Mazikovou, obe tak rozdielne, a obe tak vynimocne. Prosim Ta, kolko si si logla v tej jej spajzicke, pretoze si bola uplne skvela, hrava, nadherna a miestami aj zivocisne sexi, o co sa npr. Elena iba stazka pokusala. Takze gratulujem k zasluzenemu vitazstvu. CHcem sa ta spytat na tvoj rzstrapateny uces pocas finale - pouzil kadernik aj pricesky? Dakujem. DAnka jeeeeeheee dakujem to je uplne super logla som si asi vela :))) a jasne stale som mala pricesky lebo moje tri vlasy na hlave :))

11:26:16 - otázka od: Peťa Ahoj Nelka, chcem ti pogratulovať k úspešnej maturite a tiež k víťazstvu v Let s dance. Aj po takomto úspechu si zostala milá a skromná, takže držím palce aj do budúcnosti, ozaj aké v nej máš najbližšie profesijné plány? dakueeem vazzim si to .... a najblizsie skusam muzikal v prahe:)

11:26:26 - otázka od: gabika ahoj neli si sikovne kocka,ale nejak mi usiel tvoj vek?mozem len tak zo zvedavosti:)) 19 :))

11:26:56 - otázka od: evka budes hrat aj dalej v ordinacii? niekedy nechapem jak to vsetko stihas :) ale asi ked sa chce, tak vsetko ide... presne tak..:)) a ani ja neviem ako :)) a mala by som myslim :)

11:28:12 - otázka od: Hany Ahoj Nely, chcem sa spytat ako ste si vychadzali s Petom Modrovskym zo zaciatku ci ste sa poznali predtym a co ta v blizkej buducnosti. A co je na tom ze TY a Janko tvorite parik hmmm poznali sme sa aj pred tym ale nie tak blizsie vychadzali sme super :)) peto je skvely clovek :) a na to druhom nieje nic...

11:28:26 - otázka od: Cau Nela, tancujes super, spievas super ale uvedom si ze nejsi jedina! uvedomujem si to :)

11:28:38 - otázka od: Erika Ahoj Nela, nemám žiadnu otázku iba ti chcem napísať, že si fakt sympaťáčka !! E. dakueeeem to je superko :)

11:28:53 - otázka od: Roman Štadler S kým si najlepšie vychádzala v lets dance? so vsetkymi :)

11:30:35 - otázka od: Nemo V prvom rade ti chcem zablahoželať ku všetkým úspechom, či je to Eurovision, Lets Dance, k hereckej kariere. Dá sa popri tvojom pracovnom vyťažení ísť aj volakde zabaviť na disco, asi ako to robia všetci tvoji rovesníci??? dakujem vestkym za otazky prepacte ale nestihla som vsetkym odpovedat musim uz koncit ....majte sa krasne ...krasny den :))

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu