Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Šok! Šeredová ignoruje Talentmaniu: Zaskočila Markízu aj Novu! Odstúpi zo šou!?

Alena Šeredová Zobraziť galériu (6)
Alena Šeredová

BRATISLAVA – Šou sa ešte ani nezačala a už je tu prvý škandál! Česká topmodelka a manželka známeho talianskeho futbalového brankára Gianluigiho Buffona (32) – Alena Šeredová (32), mení svoje plány. Ako sme zistili, do porotcovského kresla pripravovanej československej šou Talentmania možno nakoniec nezasadne.

Talenty vyberať zrejme nebude! Česká kráska Alena Šeredová spôsobila pred pár dňami českej televízii Nova a slovenskej Markíze poriadny šok. Podľa našich informácií manželka známeho futbalistu uvažuje o odstúpení z pripravovanej šou Talentmania. Dôvodov môže byť hneď niekoľko.

Ešte nedávno sa špekulovalo, že populárna hnedovláska prežíva s úspešným športovcom manželskú krízu. Snaha udržať manželstvo by mohla byť jedným z dôvodov, prečo by do projektu nakoniec nechcela ísť. Rovnako tak sú dôležité aj jej dve malé ratolesti - synovia Louis Thomas (1,5) a David Lee (6 mes.), o ktorých by sa nemohla starať ako doteraz. Dôvodom by mohli  byť rovnako tiež financie.

Pre topky.sk populárna talianska moderátorka a herečka však nedávno na tlačovej konferencii v Bratislave potvrdila, že peniaze pre ňu nie sú rozhodujúce. "Podľa peňazí si rozhodne nevyberám, keďže pracujem v zahraničí a tam sa to pohybuje v iných sumách. To by som potom asi v Čechách a ani na Slovensku nemohla nič robiť," tvrdila približne pred mesiacom Šeredová. Rovnako tak priznala, že o deti bude postarané.

Podľa našich informácií hlavným dôvodom jej rozmýšľania o odchode zo šou je zmluva. „Vraj sa nedohodli na nejakých podmienkach. Oznámila televíziám, že ak sa to nezmení, hneď odstúpi,“ dozvedeli sme sa od nášho dobre informovaného zdroja.

Dokonca sme zistili, že kráska sa nedostavila ani na štvrtkové nakrúcanie nových spotov k rozbiehajúcej sa šou. Tento fakt nám potvrdila aj koordinátorka projektu z českej televízie Nova Lucie Juráčková. "Alena Šeredová sa včerajšieho nakrúcania upútaviek nezúčastnila, pretože bola z pracovných dôvodov mimo Českú republiku," povedala nám. To znamená, že modelka uprednostnila pred Talentmaniou iný kšeft. Na otázku, či je pravda, že česká modelka uvažuje o odchode zo šou, však Juráčková už neodpovedala. Rovnako tak ani na to, či má Alena nejaký problém so zmluvou. Napriek našim informáciam tvrdila, že nakrúcanie prebehne v inom termíne. 

Topky.sk sa snažili spojiť aj so Šeredovou. Zaujímalo nás, či uvažuje o opustení šou a aké sú dôvody jej prípadného odchodu. Na jej mobilnom čísle však bola zapnutá iba odkazová služba. Ostáva nám zrejme iba počkať, ako sa modelka nakoniec rozhodne. Nechajme sa teda prekvapiť.

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Alenou Šeredovou na tlačovej konferencii v Bratislave.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu