Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dostane výherca sľúbené 2 milióny?

Mojsejovci
Mojsejovci

BRATISLAVA - Toto už naozaj nemá s televíznou reality show nič spoločné! Spor medzi bývalým producentom reality show Mojsejovci Jeffom Minaříkom a pánom domu z Pereša Braňom Mojsejom (37) naberá na obrátkach. Najnovšie Minařík obvinil košických boháčov, že chcú reláciu skončiť, aby nikomu nemuseli zo svojho vrecka vyplatiť dvojmiliónovú výhru. Naozaj odíde víťaz reality show s dlhým nosom?

V posledných týždňoch sa pozornosť verejnosti viac upriamuje na škandály a spory okolo kontroverznej reality show, než na samotných finalistov. Tie rozpútalo prevalenie škandálu so zmanipulovaným esemeskovým hlasovaním. Bývalý producent úspešnej relácie Jeffo Minařík označil útoky na svoju osobu za výmysly Mojsejovcov. Podľa neho jediným cieľom boháčov z Pereša je reláciu čo najskôr ukončiť a víťazovi nedať sľúbenú výhru - dva milióny korún.

"Minařík ide sám proti sebe. Nevie, čo hovorí. Veď sme spolu s ním pred začiatkom kastingov divákom v televíznom dokumente oznámili, že celá suma už bola zaplatená a uložená v depozite," hovorí Braňo Mojsej. Jeho slová potvrdila aj hovorkyňa TV Markíza Ivana Semjanová.

"Keby sme výhru nechceli odovzdať, neprehovárali by sme už rozhodnutých finalistov, aby zostali v hre. Ak by aj všetci odstúpili, peniaze by sme späť nevzali. Darovali by sme ich na charitu," zdôrazňuje spevák.

Mojsejovci sa v pondelok stretli so zástupcami spoločnosti Jam Film 1999 a dohodli sa na korektnom postupe pri riešení všetkých problémov. "Dokončíme to elegantne, ako to malo byť od začiatku," dodáva s nádejou v hlase Mojsej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu